Přejít k hlavnímu obsahu

Vysvětlení - co se vlastně stalo?

1. 9. 2006 | 11:11
2.září 2006, ve večerních hodinách došlo k napadení naší databáze a promazání tabulky s uživateli. Tento útok byl již třetí ve dvou dnech.Zálohu jsme měli několik hodin starou, nicméně jsme se rozhodli, že ji nepoužijeme. Problém by nastal především v ligách, čehož jste byli svědci v minulém dni. Vznikly tak prázdné klany, hráči ve více klanech či několikrát v jednom klanu. Na to navazují problémy s komentáři apod.Všichni uživatelé se tedy musí znovu registrovat, jak na web, tak do klanu, či klan založit. Věřím, že to pro nikoho nebude problém, celá akce nemůže trvat déle jak 5 min. Registrace na webu je platná i ve Fóru, chyba byla opravena, takže přenesení jména a hesla je již opravdu funkční.
Výchozí obrázek

24.gif

2.září 2006, ve večerních hodinách došlo k napadení naší databáze a promazání tabulky s uživateli. Tento útok byl již třetí ve dvou dnech.

Zálohu jsme měli několik hodin starou, nicméně jsme se rozhodli, že ji nepoužijeme. Problém by nastal především v ligách, čehož jste byli svědci v minulém dni. Vznikly tak prázdné klany, hráči ve více klanech či několikrát v jednom klanu. Na to navazují problémy s komentáři apod.

Všichni uživatelé se tedy musí znovu registrovat, jak na web, tak do klanu, či klan založit. Věřím, že to pro nikoho nebude problém, celá akce nemůže trvat déle jak 5 min. Registrace na webu je platná i ve Fóru, chyba byla opravena, takže přenesení jména a hesla je již opravdu funkční.

Nevytvářejte multiúčty, pokud někomu nedojde heslo, kontaktujte admina !!!

Proti útoku jsme udělali opatření. Nemůžeme vám zaručit, že je nyní náš systém neprolomitelný, ale můžeme slíbit, že pokud se něco podobného v budoucnu stane, systém s tím počítá a k opětovným registracím nedojde.

Vězte, že nám tato zkušenost neubrala ani špetku chuti v tomto projektu pokračovat. Naším cílem je být nejlepší a největší a pokud se na tom chcete podílet, jste na správném místě!

--united-games team