Přejít k hlavnímu obsahu

12. Mistrovství světa v elektronických sportech bude hostit turnaje ve stejných hrách jako vloni

3. 3. 2020 | 14:56 Dota 2
IeSF World Championship 2020 se v polovině listopadu uskuteční v Izraeli a součástí světového reprezentačního klání budou turnaje ve stejných hrách jako v roce 2019.
IeSF World Championship 2020
IeSF World Championship 2020

Pořadatelským městem dvanáctého Mistrovství světa v elektronických sportech je izraleské turistické letovisko Eljat, oproti dřívějším východoasijským destinacím jde tedy o velkou změnu. Co se však nemění, tak jsou podporované tituly. Týmovou hrou letošního ročníku bude opět Dota 2, v jejímž turnaji se loni představily české i slovenské národní výběry. Jednotlivci se letos znovu utkají v Tekken 7 a eFootball Pro Evolution Soccer.

Akce pořádaná Mezinárodní esportovou federací odstartuje 15. listopadu a nové mistry světa budeme znát o pět dní později. Součástí IeSF World Championship 2020 bude i česká a slovenská reprezentace, obě budou o svém způsobu výběru národních reprezentantů budou teprve informovat.

IeSF World Championship 2020
Zdroj: esport.cz
Štítky: IESF
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.