Přejít k hlavnímu obsahu

42. epizoda COOL Esport přinese rozhovor s Nightsharem či třetí kolo soutěže o herní počítač

23. 10. 2020 | 14:56 Prima COOL
Hostem další epizody televizního magazínu COOL Esport bude přední domácí League of Legends trenér Tomáš "Nightshare" Kněžínek, těšit se ale můžete i na kopu aktualit či zajímavé téma. A chybět navíc nebude ani soutěž!
COOL Esport #42
COOL Esport #42

Shrnutí toho nejpodstatnějšího, co přinesly poslední dny ve světě esportu, oblíbené rubriky, jako jsou Od profíka pro diváka či Slovník hráče, nebo téma, v němž se zaměříme na to, jaké organizace byly historicky nejúspěšnější na MČR, nabídne v sobotu od 10:15 42. díl pořadu COOL Esport. Vévodit mu pak navíc ještě bude rozhovor s Tomášem "Nightshare" Kněžínkem, známým League of Legends trenérem, nadupaná od začátku až do konce zkrátka bude i tato epizoda. A k tomu všemu se navíc můžete těšit i na další kolo dlouhodobé soutěže o herní počítač od HAL3000!

O jakou mašinu se hraje?

Herní sestavy HAL3000 MČR Finále jsou bestsellery tohoto roku a varianta Pro je dokonce dlouhodobě TOP 1 žebříčku prodejce CZC.CZ. Tato varianta s certifikací MČR je osazená oblíbeným šestijádrem AMD Ryzen 1600 a grafickou kartou NVIDIA GTX 1660 Super. Počítače HAL3000 lze v různých konfiguracích pořídit na stránkách www.hal3000.cz.

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend