Přejít k hlavnímu obsahu

8 způsobů, jak se díky Fortnite stát milionářem

5. 8. 2019 | 19:40 Fortnite
Už tě nebaví docházet na letní brigády? Co takhle zkusit vydělat nějakou tu stovku skrz hraní her, třeba se postupem času staneš milionářem, jako patnáctiletý Jaden Ashman.
Fortnite
Fortnite

1) Správně investuj

Dřív vám možná rodiče platili doučování z matiky, nebo lekce tenisu. Tyhle zbytečnosti ti ale peníze nevydělají, tak si řekni o pořádnou mašinu, nebo televizi s Xboxem, ať máma udělá pár trvanlivých svačin a začni na sobě makat. 

2) Dávej si menší cíle

Nikdo nečeká, že se staneš mistrem světa ve Fortnite přes noc. Tak složitá hra vyžaduje stovky hodin obětované tréninku, kterému se věnuj, jako když ti zbývá posledních pět minut do konce testu z přírodopisu. Jestli je pro tebe Fortnite moc těžký, zkus nejdřív třeba Angry Birds a pak se postupně propracuj skrz Tetris, možná Rocket League dokud nejsi připraven na tu pravou výzvu. Hlavně ne moc příběhovek, hlavně klikat a klikat! Prsty nesmí odpočívat!

3) Najdi si správné soupeře

Hodně lidí má problémy s tím, že proti normálním hráčům dostávají na zadek, tak hru ukážou mámě nebo tátovi a jsou nadšení, že je poráží. CHYBA! Každou chybou se učíš, takže jestli jsi na pochybách, vždycky riskuj, když to vyjde, bude to super. Když ne, holt to zkusíš příště. 

Bugha

4) Neodbočuj

Mysli na esport jako na pravý fyzický sport. Jestli jsi někdy chtěl vyhrát Ligu Mistrů, nedosáhneš toho týdenním kempem kulečníku. Ta stejná logika se musí aplikovat i na esport, takže jakmile jsi připraven na Fortnite, věnuj svůj čas pouze jemu. Žádné GTA a ať tě ani nenapadne zkoušet ty Teamfight Tactics!

5) Osvěť své rodiče

Abys byl nejlepší, musíš okolo sebe mít ty správné lidi. Ukaž rodičům, čeho je možné i v tak mladém věku dosáhnout. To, že tu hru hrají miliony a na miliony dosáhne jen hrstka vyvolených, to není důležité.

6) Nezapomeň se trochu hýbat

Jasně, že nemáš začít s žádným velkým sportem, ale když budeš hrát celý den jen Fortnite, zavaří se ti mozek. Zkus alespoň po každé páté hře chodit deset minut po obýváku, třeba tě i napadne nějaká super taktika!

Fortnite

7) Nauč se trashtalkovat

V hororově vypadající virtuální aréně je potřeba se obrnit sebevědomím, protože budete pod premanentním tlakem. Zkuste třeba zkritizovat pár spolužáků, že jejich skin vypadá hrozně a za ty peníze si mohl radši koupit lepší myš, protože s tou současnou netrefí ani vrata od stodoly...

8) Spoj se s komunitou

Esport šampioni jsou v současnosti megastars a je to z části díky jejich talentu, ale i jejich vystupování na veřejnosti. Propagujte svůj stream na školní nástěnce, dávejte pod každé YouTube video komentář "Sub za sub?" a na Facebooku běžte pod naše příspěvky a dejte vědět hráčům, že existujete!