Přejít k hlavnímu obsahu

Absolute Legends zakládají HS sekci. Jejím prvním členem se stává vicemistr ČR, Valdaboy

15. 12. 2019 | 21:41 Hearthstone
Organizace Absolute Legends, kterou můžete znát třeba z CS:GO scény, se vrhá také na kartičky! Svoji Hearthstone sekci startují akvizicí Valdaboye.
Valdaboy
Valdaboy

Valentin "Valdaboy" Ivanov patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co domácí scéna nabízí, což dokázal i na Samsung MČR mobile 2019, kde to díky skvostným herním výkonům dotáhl až ke stříbrné medaili. Až na menší přestávky vlastně po celý rok, včetně samotného Mistrovství, reprezentoval Valda organizaci Moops. S ní se ale nyní loučí a přechází do zahraničí, konkrétně do Absolute Legends, které můžete znát díky jejich CS:GO týmu tvořeným čtyřmi Čechy a dvěma Slováky. Organizace totiž má slovenský management.

Co se Hearthstone týče, to ale půjde pro AL o premiéru. Valdaboy se totiž stává jejich vůbec prvním HS hráčem. Z facebookového příspěvku s oznámením přestupu nejde úplně vyčíst, jaké plány v Absolute Legends s Hearthstone mají, lze ale předpokládat, že se k Valdovi ještě někdo připojí. A vzhledem k tomu, že legendy jsou s domácí scénou celkem dost propojeny, by nebylo úplně překvapivé, kdyby to byl další našinec.

miluju videohry a hlavně ligu legend