Přejít k hlavnímu obsahu

Acer Predator se stává hlavním partnerem MČR PC 2019

7. 11. 2019 | 09:16 Všechny hry
Vyvrcholení česko-slovenské esportové sezony je tady a nám činí velkou radost oznámit, že se Acer se svou značkou Predator stává hlavním partnerem letošního Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách.
Acer Predator MČR
Acer Predator MČR

Mezi partnery letošního finále Mistrovství České republiky v PC hrách se zařadila značka Predator, pod kterou se řadí celá soustava prémiových herních zařízení, navržených pro ty nejnáročnější hráče. Od konkurence se odlišuje zejména svou vizí, komunikační strategií a dokonalým herním zážitkem, který svým uživatelům nabízí. Predator je herní sérií společnosti Acer, jednoho z největších výrobců informačních a komunikačních technologií na světě.

Acer Predator

Přímo na brněnském výstavišti si bude každý návštěvník moc vyzkoušet herní bestii se jménem Predator Thronos, kterou jsme si měli možnost vyzkoušet třeba na Majoru v Katowicích. Tento nabízí v současnosti snad největší možné ponoření do hry a o tenhle zážitek rozhodně nechcete přijít. V sortimentu Acer Predator můžeme rozpoznat také prvotřídní herní počítače ze série Orion, řadu herních monitorů s výkladním klenotem Predator X27, nebo proslavené notebooky Triton a Helios.

MČR 2019 lístky
Štítky: Predator, MČR