Přejít k hlavnímu obsahu

Act II s sebou přináší spoustu novinek: Battle Pass, premiový set skinů Glitchpop, i agentku Killjoy

3. 8. 2020 | 18:39 VALORANT
Riot se do druhého Actu Valorantu pouští v plné parádě a představuje nám hromadu novinek, které nás ve hře čekají. Kromě nové sezóny hodnocených zápasů tak dostaneme další battle pass se spoustou unikátních odměn, ale i nový prémiový set skinů nesoucí název Glitchpop!
Act II
Act II

Glitchpop ovšem nebude jediným překvapením! Již v úterý 4. srpna se dočkáme nášupu dalších novinek, včetně dalšího battle passu a s ním i spousty nových skinů a dalších odemykatelných kosmetických doplňků, a jak to vypadá, hráči se mají tentokrát na co těšit. Battle pass bude znovu stát 1000 Valorant pointů a bude k dostání v obchodu přímo v klientu hry. Ti z vás, kteří stále neví, jak tento pass funguje, po jeho zakoupení si budete moci odemykat jednotlivé úrovně s odměnami skrze hraní libovolných zápasů vámi zvoleného formátu.

Vandal skin

Podle dostupných obrázků nás čekají opravdu pěkné a zbrusu nové skiny, které mají hravě konkurovat předešlému setu. Battle pass druhého Actu tak zaštítí oblíbenou zbraň, Vandal, ale i nůž a obě zbraně mají podobnou fialovou tématiku s několika zasazenými orby. V passu bude k dispozici ale i další styl skinů, kam bude patřit Classic a Bucky, a i když není tolik výrazný, i tak se jedná o celkem stylový načervenalý skin.

Bucky Classic skin

Úplně vlastní ligu tentokrát jede Guardian, který má svůj vlastní jedinečný styl, který bude hrát kombinací oranžové barvy s bílou a šedou. Kromě battle passu se ale ve hře můžeme těšit i na novou německou agentku Killjoy, která se do hry dostane spolu s Actem II, a křiklavý prémiový set skinu Glitchpop, na který si Riot pro své fanoušky připravil výše přiložené exkluzivní video!

Guardian skin