Přejít k hlavnímu obsahu

Agraelus vybral na charitativním streamu přes půl milionu korun!

7. 6. 2020 | 18:11 Twitch.tv
Po donatovém šílenství se Agraelus rozhodl uspořádat charitativní stream pro spolek na ochranu koček, který potřeboval peníze na nový domov. Na úspěšném průběhu streamu se podílel i jeden z velkých donátorů minulého měsíce. Agraelovi se tak podařila vybrat neuvěřitelná částka přesahující půl milionu korun!
Agraelus Charita
Agraelus Charita

Co se donatů týče, Agraelus zažil opravdu plodný květen, během kterého se na jeho kanále strhla obrovská lavina peněžitých příspěvků, a dokonce se několikrát změnila vedoucí pozice za největší jednorázový příspěvek na jeho streamu. Vše se nakonec ustálilo s LastGameBlitzem na druhém místě s částkou 70 000 korun, kterého předběhl nový donátor takového kalibru, tomlincol91, s neuvěřitelnou sumou 100 000 korun.

Agraelus se ovšem také rozhodl naložit s penězi pro dobrou věc a uspořádal tak charitativní akci, která měla za cíl vybrat peníze pro spolek na ochranu opuštěných a týraných koček, Teplické kočky, z. s., který zoufale potřeboval finanční částku pro nové útočiště. Agraelus už minulý rok uspořádal podobný charitativní stream na útulek Dogpoint, kde dokázal úspěšně vybrat 230 000 korun.

Tentokrát si Agraelus dal za cíl získat 300 000 korun, které kočičí spolek stále postrádal, kam rovnou z vlastní kapsy přispěl 100 000 korun, které získal ze spolupráce se hrou RAID: Shadow Legends. Netrvalo to dlouho a hned po začátku vysílání na streamu vybuchla bomba s příspěvky, které nebraly konce, což znovu podnítil další obrovský donate, když tomlincoln91 ještě jednou přihodil dalších 100 000 korun. Stream skončil obrovským úspěchem, kdy na kočičí konto mělo poputovat celých 510 000 korun, což se ještě na poslední chvíli navýšilo až na 511 111 korun! 

Štítky: Agraelus