Přejít k hlavnímu obsahu

Aktuální 2v2 série o věcné ceny má za sebou dvě ze tří kvalifikací. Kdo se probojuje do finále?

23. 11. 2018 | 14:19 Fortnite
Po krátké pauze Fortnite turnajů jsme před týdnem spustili pokračování ve spolupráci se společnostmi Sony a Alza.cz, a to ve formátu 2v2. Jak vypadá aktuální pořadí po dvou ze tří kvalifikačních turnajů?
Výchozí obrázek
Sony Xperia Fortnite #2

Do druhého pokračování této turnajové série se přihlásilo 149 dvojic, jejichž klasickým cílem bylo nasbírat co nejvíce zabití. Právě killy hrají klíčovou roli při kvalifikování se na sériové finále, kam postoupí 64 nejlepších týmů ze tří kvalifikací a kde se bude bojovat o věcné ceny v čele s mobilními telefony Sony Xperia XA2. Druhého turnaje se nezúčastnili vítězové toho prvního, hráči EU GUYS, cestu na čelo si vystřílela dvojice "aj tak prejebeme". Na druhé místo díky nejvyššímu skóre poskočila jedna ze dvojic NecroRaisers, na vysokých pozicích se drží i ta druhá. Podobně je na tom eSuba, která si rovněž nechce nechat utéct postup obou svých sekcí. Celkové pořadí (Google Sheet) je opravdu našlapané a vyjma těch úplně nejlepších si málokdo může dovolit vynechat poslední dějství.

Závěrečná kvalifikace Sony Xperia Fortnite 2v2 série by Alza.cz se odehraje ve středu 28. listopadu 17:00 a registrace již byly spuštěny. Přihlásit se do turnaje můžete kliknutím na obrázek níže.

Sony Xperia Fortnite #3
Štítky: Sony Xperia
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.