Přejít k hlavnímu obsahu

All-Star turnaj bude! Hrát se bude stylem David proti Goliášovi

5. 11. 2020 | 18:50 League of Legends
I přes koronavirovou pandemii se uskutečnily Worlds a nakonec nebude chybět ani All-Star event, který je takovým veselým zakončením každé sezóny. To v současné době určitě všichni potřebujeme a můžeme se těšit na boj na čtyřech různých frontách.
All-Star
All-Star

Jak se dalo čekat, další velká LAN akce se letos konat nebude, ale přesto se rozhodně máme na co těšit. Do All-Star se letos zapojí všech 12 světových regionů, ale vzhledem k tomu, že se celý turnaj odehraje online, se logicky nebude hrát celosvětově. Celé All-Star se tedy rozdělí do čtyř menších turnajů, v němž vždy jeden z papírově nejsilnějších regionů bude hrát proti dvěma papírově slabším. Rozdělení bude vypadat následovně:

  • Evropa (LEC) proti Turecku (TCL) a Rusku (LCL)
  • Severní Amerika (LCS) proti Latinské Americe (LLA) a Brazílii (CBLOL)
  • Jižní Korea (LCK) proti Taiwanu (PCS) a Oceánii (OCE)
  • Čína (LPL) proti Vietnamu (VCS) a Japonsku (LJL)

Profesionálové, legendy v důchodu i influenceři budou hrát z regionálního studia. V pátek 18. prosince se bude hrát stylem každý s každým mezi profesionálními týmy, které budou složeny z pěti nejoblíbenějších hráčů svých regionů. Od 19. do 20. prosince se pak bude pokračovat další fází. Speciální turnaj Red Bull 1v1 se bude hrát také pouze v jednotlivých regionech a namísto jednoho, budeme znát letos hned čtyři 1v1 šampiony. 

League of Legends

Kvůli oblastním limitům bude nastaven stejný ping pro všechny hráče, aby byla zajištěna rovnost podmínek. Jednotlivé zápasové dvojice budou vybrány pro co největší zážitek jak pro hráče, tak také pro sledující. V následujících týdnech se Riot Games zaslíbili, že budou hledat co nejlepší řešení pro všechny zúčastněné.

Štítky: All-Star