Přejít k hlavnímu obsahu

AMA: V dalším pokračování si můžete vyzpovídat Jobsada

25. 8. 2020 | 10:30 Hearthstone
Série Ask Me Anything pořádaná českou esportovou organizací Entropiq přichází již dnes s dalším dílem. Tentokrát se podíváme do světa Hearthstone, protože hostem pořadu bude profesionální hráč Jobsad!
Jobsad AMA
Jobsad AMA

Úspěšná série má za sebou již řadu dílů, ve kterých se prostřídalo několik osobností známé české organizace a hráčů věnujících se široké škále her. Po games directorovi Entropiqu, Mozillovi, jste se minulý týden mohli zaměřit na hru FIFA a vyzpovídat si tak úspěšného hráče domácího celku, kterým byl RIIJK. Jak jsme již naznačili, tentokrát se ale přesuneme na další hru, kterou bude Hearthstone!

Dnes 25. srpna budete mít již v 16:00 exkluzivní možnost v živém vysílání vyzpovídat profesionálního Hearthstone hráče Jobsada, který bude bedlivě očekávat vaše nejzajímavější dotazy. Pokud vás něco zajímá, nezapomeňte se tedy v uvedeném čase zastavit na Twitch kanále Entropiqu, kde se bude celá událost vysílat. Samozřejmě se můžete zastavit, i když vás zrovna žádná otázka nenapadá, určitě se bude na co dívat.

AMA Jobsad

Již odvysílané díly Ask Me Anything máte spolu s dalším zajímavým obsahem stále k dispozici na YouTube kanále týmu Entropiq. V níže přiloženém videu se tak můžete podívat na průběh celého jednoho dílu, ve kterém figuroval jako host RIIJK a odpovídal na vaše otázky!

Štítky: Entropiq, Jobsad