Přejít k hlavnímu obsahu

AMD a XPG přináší Teamfight Tactics na MČR 2019

9. 10. 2019 | 03:07 Teamfight Tactics
Po nedávném oznámení League of Legends vám na letošní MČR přinášíme další hru ze stejného univerza. Nejedná se o nic jiného, než populární autochess hru s názvem Teamfight Tactics!
MČR Teamfight Tactics
MČR Teamfight Tactics

Hra Teamfight Tactics po svém vydání vystřelila na vrchol rychlostí světla, což dokázala komunita také při osmi samostatných turnajích a dvou měsíčních sériích, o které byl na PLAYzone enormní zájem. Proto jsme rádi, že díky spolupráci s partnery AMD XPG můžeme představit TFT jako další titul, ve kterém se bude v listopadu bojovat o český titul na Vodafone Mistrovství České republiky v počítačových hrách.

MČR 2019

Na MČR se kvalifikuje šestnáct nejlepších českých či slovenských hráčů, přičemž první možnost na postup přijde již v úterý 15. října, kdy na PLAYzone.cz proběhne první kvalifikační turnaj. Formát je pak zcela jednoduchý. Dohromady na hráče čekají čtyři kvalifikace, z nichž vždy nejlepší čtveřice postoupí přímo do Brna.

MČR Teamfight Tactics

Finálový turnaj proběhne na stáncích AMD a XPG v sobotu 9. listopadu, kdy se hráči utkají ve dvou základních skupinách po osmi. Nejlepší čtyři z každé skupiny poté postoupí do nedělního finále, kde je čeká tvrdý boj o titul mistra ČR. Do kvalifikačních bojů se přitom může zapojit každý z vás – stačí se jen přihlásit a zúčastnit se.

Harmonogram kvalifikace:
Úterý 15. října 18:00MČR v Teamfight Tactics – 1. kvalifikační turnaj
Neděle 20. října 18:00MČR v Teamfight Tactics – 2. kvalifikační turnaj
Úterý 22. října 18:00MČR v Teamfight Tactics – 3. kvalifikační turnaj
Neděle 27. října 18:00MČR v Teamfight Tactics – 4. kvalifikační turnaj
MČR 2019
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.