Přejít k hlavnímu obsahu

Americká kongresmanka se během karantény dostala do Silveru 3

17. 7. 2020 | 11:00 League of Legends
Jméno Alexandria Ocasio-Cortezová už jste mohli slyšet z mnoha jiných médií, jedná se totiž o nejmladší kongresmanku v historii Spojených států amerických a mimo jiné je taky Trumpovu "noční můrou". Nebojte, naštěstí tady nebudeme rozebírat politiku, ale jako vždy počítačové hry.
kongresman
kongresman

Cortezová si totiž v karanténě zkracovala dlouhé chvíle hraním všemi známou hrou League of Legends, kterou už hraje nějaký ten pátek. V listopadu minulého roku prozradila, že se ji podařilo hitnout Silver 4 přesně čtyři dny před koncem deváté sezóny. Nyní se jí podařilo vyhrát promo do Silveru 3 za pomoci Sony, ráda hrává ale i jiné supporty, jako je Janna, Lux a Morgana. Prý pracuje i na hraní Lulu, zatím ale pro ní tenhle pick není dostatečně komfortní, jak prozradila na svém Twitteru.

AOC, jak se Alexandrii přezdívá, ale není jediná, kdo se v americké politice přiznal ke hraní League of Legends ve svém volném čase. Guvernér státu Colorado, Jared Polis, si tuhle tuhle parádu z dílen Riot Games užívá stejně tak. V roce 2015 sám řekl, že vyhrávat v LoL je podle něj "skvělý pocit, podobný tomu, když schválí zákon."

Pokud americká politička bude v hraní pokračovat, přejeme jí pouze mnoho štěstí, aby to stihla do konce sezóny dotáhnout alespoň do Goldu 4, a pojistila si tak nový Victorious skin.

V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.