Přejít k hlavnímu obsahu

Anomaly bude vystupovat pod barvami Luminosity Gaming!

30. 7. 2020 | 17:00 Counter-Strike 2 VALORANT
Známý švédský streamer se připojuje do řad esportového celku Luminosity Gaming. Na oslavu této události si Anomaly připravil kontroverzní video a celou situaci nakonec potvrdil samotný tým, který tuto potrhlou osobnost představil pod svými barvami jakožto hráče Counter-Striku a Valorantu.
LG Anomaly
LG Anomaly

Americká esportová organizace Luminosity Gaming je na scéně již úctyhodnou dobu a odchovala mnoho hvězd, jako například Ninju, který zde nastartoval svoji esportovou kariéru ve hře Halo 3 ještě před tím, než se stal světoznámým streamerem. A jak to vypadá, organizace si pod svá křídla získala další velkou osobnost, kterou je Anomaly, známý zábavný streamer, který se nejvíce proslavil skrze svá bláznivá Counter-Strike videa a další obsah na YouTube.

Anomaly vypustil do světa další video se svým tátou, Papa Anomaly, ve kterém prohlašuje, že konečně vstupuje do řad esportového týmu, načež při bujarých oslavách vytáhl i dresy týmu Luminosity. Spousta lidí si myslela, že si švédský streamer pouze dělá legraci, jenomže samotní Luminosity Gaming na svém kanále také vydali video, ve kterém představují Anomalyho ve svých barvách. Krátký klip ukazuje jeho playe ve hrách CS:GO a Valorant, ale v celé kráse i jeho kontroverzní osobnost, jež ho proslavila. Je tedy pravděpodobné, že nás čeká mnohem více obsahu ze strany Anomalyho, nyní ovšem v barvách Luminosity!