Přejít k hlavnímu obsahu

Apple znovu spolupracuje s FaZe Clanem

24. 3. 2021 | 16:45 Všechny hry
Společnost Apple nedávno odhalila další pokračování spolupráce s esport týmem FaZe Clan, tentokrát jde ale o bezdrátová sluchátka Studio3 od značky Beats by Dre v unikátním FaZe červeno-černém tygrovaném kabátu, který mají hráči FaZe mimo jiné i na svých dresech.
Studio3
Studio3
Zdroj: Beats by Dre

Není to poprvé, co oblíbená značka sluchátek a reproduktorů Beats by Dre, kterou odkoupil Apple už v roce 2014, spolupracuje s týmem FaZe Clan. Poprvé tomu bylo v létě minulého roku, kdy jsme se dočkali modelu sluchátek Powerbeats Pro s ikonickým FaZe motivem, který je použitý například i na dresech reprezentantů tohoto týmu. Tenkrát sluchátka sklidily skvělé ohlasy ze strany fanoušků, nejspíš právě proto jsme se dočkali pokračování téhle povedené spolupráce. Kromě tygrovaného motivu se na sluchátkách i na jejich krytu pro lepší přenos objeví stejně jako minule všemi známé FaZe Clan logo.

Nová sluchátka Studio3 byla poprvé představena na Twitteru značky Beats by Dre a možnost opravdu si je koupit mělo pouze pár vyvolených. Sluchátka totiž vycházela už 22. března v extrémně limitovaném počtu přes aplikaci NTWRK, kde se normálně prodávají limitované tenisky a oblečení. Údajně bylo vyrobeno pouze 500 kusů, ostatní se tak mohou nad červeno-černým FaZe Clan motivem na sluchátkách Beats kochat pouze přes obrazovku. Ten stejný motiv se neobjeví jenom na samotných sluchátkách, ale i na speciální krabici, ve které přijdou. Detailně si je můžeš prohlédnout ve videu na kanálu SyZr níže.

V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.