Přejít k hlavnímu obsahu

Battleriff přichází s ligou Pro Legends 2020, bojovat v ní bude i spousta domácích hráčů

29. 2. 2020 | 12:10 Hearthstone
Online portál Battleriff, který si můžete pamatovat díky několika povedeným HS turnajům, přichází se zajímavou ligou. Pro Legends 2020 se může zúčastnit prakticky každý a výhry rozhodně stojí za to!
Pro Legends 2020
Pro Legends 2020

Portál Battleriff zaměřený na organizaci turnajů představil velkou sérii lig, ve které se celkově rozdá více jak 20 000 dolarů a také 8 míst na Hearthstone Masters Tour! Vše se odehraje pod názvem Pro Legends 2020 series a dohromady půjde o čtyři jednotlivé ligy dlouhé zhruba měsíc, v nichž bude v každé ve hře 5 000 dolarů.

Vedle toho si pak také první dva odnesou postup na zastávku Masters Tour a na čtyři nejlepší navíc bude čekat postup do finále celé série. To se odehraje v prosinci a bojovat se na něm bude o blíže nespecifikovanou částku.

PZ Challenge

Nejlepší ale je, že ligy se může zúčastnit vlastně každý. Jedinou podmínkou je mít na portálu Battleriff sto bodů, tolik jich ale získáte už jen za registraci a odehrání dvou zápasů, a přijít zkusit své štěstí tak není žádný problém. Není tedy divu, že o úspěch bude hned v první ze čtyř lig, která startuje již tuto sobotu 29. února, usilovat spousta našinců.

V měsíčním souboji hraným stylem BO3 Conquest s jedním banem budou bojovat třeba eSubáci PoweR Vlčák. Registrovaní jsou do soutěže i En1gma, JaMMeXArakoj, Faeli, Pardub, Matty, m1lan nebo třeba Norwis. Na startovním poli se zkrátka našinců nachází hodně a šance, že některý z nich uspěje, tedy není malá. O tom, jak se jim v lize daří, vás samozřejmě budeme průběžně informovat.

miluju videohry a hlavně ligu legend