Přejít k hlavnímu obsahu

Black Friday na PLAYzone Shopu!

29. 11. 2019 | 23:00 Všechny hry
V listopadu svět zachvátila epidemie slev a Black Friday se nevyhl ani PLAYzone Shopu. Díky tomu máte nyní jedinečnou možnost pořídit sobě nebo svým blízkým skvělý dárek se slevou až 50%.
Black Friday
Black Friday

Až do pondělí 2.12. 2019 do 18:00 probíhají na shop.playzone.cz až 50% slevy. Slevy se ale netýkají Dev1s zboží. Pokud však stojíte o něco z jejich nabídky, ale vaše peněženka zeje prázdnotou, nezoufejte, protože přímo Dev1s si pro vás na svém eshopu připravil slevy až 70%. 

Vánoce jsou již za necelý měsíc, proto je nejvyšší čas začít shánět dárky a ušetřit si nervy týden před před Štědrým dnem.

MČR v počítačových hrách 2019 je sice již za námi, ale na PLAYzone Eshopu se můžete přpravit na další ročník např. koupí MČR Powerbanky s 50% slevou nebo MČR termohrnku s 25 % slevou.

 

Fanoušci PLAYzone jistě pod vánočním stromečkem uvítají Playzone challenge triko se slevou 50% a výroční triko s 40% slevou.

Fandíš týmu Inside Games a chceš, aby to bylo vidět? Pak nesmíš přehlédnout slevu 33% na triko Inside Games a 20% slevu na jejich dresy a jelikož při hraní musí mít pohodlí i nohy, tak ve tvém košíku nesmějí chybět se slevou 25% Inside Games ponožky.

Pokud stále váháš, co pořídit kamarádovi pod stromeček, zkus sekci streamerů. Najdeš tam například triko populární streamerky KateřinaSuki s 33% slevou a její hrnek se slevou 20%. Pokud ale preferuješ streamera Mikena, tak jeho triko můžeš sehnat s 33% slevou a mikinu se slevou 40%.

Brány k vánočnímu nakupování jsou otevřeny, tak neváhejte a sežeňte něco malého (i velkého) pro své blízké. Více najdete na Playzone Eshopu.