Přejít k hlavnímu obsahu

BloodyDevils se po krátké odmlce vrací na PUBG scénu

18. 3. 2020 | 12:32 PUBG: Battlegrounds
Organizace BloodyDevils byla od vystoupení na loňském MČR v ústraní, přípravy na novou sezónu byly v plném proudu. První důležitý zářez zajistila CS:GO sekce, která se ku překvapení všech kvalifikovala do 1. Tipsport COOL ligy, a nyní se BDS vrací také na PUBG scénu, kde v minulosti dlouhodobě účinkovali.
BloodyDevils PUBG
BloodyDevils PUBG

BloodyDevils vstoupili do světa PUBG loni v lednu, když do svých řad nabrali bronzovou sestavu z MČR 2018, tým Ooops. Po dlouhé sezóně se ale v týmu udržel pouze Hante, který s novými spoluhráči však nedokázal v Brně navázat na dřívější úspěch. Tým už dále nepokračoval, ale BDS nad PUBG hůl nezlomili. Návrat na scénu přichází nyní s novou ambiciózní sestavou, dosud známou jako Wadup, v níž najdeme řadu známých hráčů.

Jako první se na soupisce nachází Daniel 'Shadee' Bárta, který dlouho hájil barvy eEriness, ale na MČR si po postupu na poslední chvíli zahrál pod křídly EXORS Gaming. Zajímavou akvizicí je Vladimír 'smurfpOWAAa' Koutný, jenž na vyvrcholení minulé sezóny nechyběl v barvách Cyber Gaming. Třetí do party, Zied Bel 'Zidi' Hadjsalah, se na MČR v barvách NecroRaisers bohužel loni neprobojoval. Pro veřejnost nejméně známou tváří nově složené sestavy je Denis 'Sined' Hlava, také on má ale za sebou spoustu turnajů nejen na domácí scéně.

Premiéru v tomhle složení a pod křídly BloodyDevils si tato čtveřice zažije už tento čtvrtek, kdy se uskuteční třetí kvalifikační turnaj naší první letošní MČR série, kde kluci potřebují k postupu do finále opravdu zabrat.

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: BloodyDevils
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.