Přejít k hlavnímu obsahu

BOOM ovládl evropský turnaj Winter Madness

11. 3. 2020 | 07:00 Dota 2
Jeden z nejlepších českých hráčů Miroslav "BOOM" Bičan zaznamenal se svým týmem Vikin.gg další významný úspěch. Zvítězili v konkurenci dalších jedenácti evropských týmů na Winter Madness.
Logo turnaje
Logo turnaje

Od Nového roku hraje BOOM v zavedeném evropském týmu Vikin.gg. Je tedy jedním ze čtyř CZSK hráčů (Saberlight, Skiter, Supream) působících mimo svou domovinu. Jeho největším úspěchem bylo dosud vítězství v Hot Price League, nyní však přidává první místo na dalším turnaji tohoto kalibru a nepochybně jich bude ještě daleko více.

Skupinou jeho tým prošel snadno, skóre 7-3 je toho důkazem. V prvním kole Upper Bracketu si hravě poradili s Empire Hope, poté dostali studenou sprchu od týmu Singularity, který je poslal do Lower Bracketu. Tam se opět postavili Empire Hope, nad kterými opět zvítězili 2:0. Finálový zápas se Singularity měl opravdu grády. Zpočátku Vikingové prohrávali 0-2, ale nic nenechali náhodě a bojovali až do konce a konečného stavu 3-2. Z turnaje si tak Vikin.gg odnáší 2 500 $ a velkou porci zkušeností a prestiže.

pzchallenge
Zdroj: joindota.com
Štítky: Vikin.gg, BOOM