Přejít k hlavnímu obsahu

BoreCZ po postupu na Czech HS Masters: Mám ambice na to dostat se do semifinále

1. 7. 2020 | 09:00 Hearthstone
Minulý víkend určil první čtyři postupující na Czech Hearthtsone Masters. My se je tedy nyní postupně vyzpovídáme. Co na sebe prozradil ten první, tedy Vladimír "BoreCZ" Bošek?
BoreCZ
BoreCZ

Ahoj, prvně se tě musím zeptat, co říkáš na koncept celé aktivity a přímou podporu vývojářem hry? Chybělo něco takového na lokální scéně a může tomu pomoci?

Myslím si, že je to výborné. Otevírá to nové možnosti pro hráče, kteří se na poli karetních her chtějí prosadit, ale i pro ty, kteří tuto hru milují celým srdcem a chtějí hlavně hrát a poměřovat se s ostatními skvělými hráči, kteří budou hrát právě takovéto prestižní turnaje.

Jaký balíček ti za celou kvalifikaci fungoval nejvíce a z jakého si naopak zklamaný?

Zafungoval moment překvapení, když jsem vzal netradičně Resurrect priesta. Za mě je to nyní velmi podceňovaný balík a tím, že jsem s ním dokázal postoupit, jsem doufám ukázal jeho kvality. Kdybych řekl, že mě nějaký balíček zklamal, tak bych samotnému balíčku křivdil, ale necítil jsem se dobře při hraní Highlander Huntera. Určitě dobrý balík, ale osobně ho nemám tolik nahraný, proto jsem se s ním ve swissu dopustil pár chyb.

Co od sebe očekáváš ve finálovém víkendu? Jaké umístění by pro tebe bylo úspěchem?

Postupem hned z první kvalifikace na sebe házím těžké břemeno. Bojím se, že očekávání ode mě budou přehnaná. Mám však ambice na to se dostat do TOP 4, vím, že na to mám.
 

Czech HS Masters

Jak hodnotíš svůj výkon v sobotní SWISS fázi?

Nemůžu si stěžovat. Se skóre 5-2 je sice stále co zlepšovat, ale měl jsem již před turnajem jistou vizi toho, jak bych chtěl hrát, a to se mi splnilo. K tomu potkat tak dobré hráče, jako jsou Valdaboy, Norwis nebo Enigma, poměřit s nimi své síly a uhrát nad nimi i nějaké body, to vždy člověka potěší.

O postup sis zahrál nejdříve s Firoxem a následně Kikininem. Jak vidíš s odstupem času ty zápasy, věřil si, že je zvládneš vyhrát?

Oba zápasy pro mě byly dost osobní. Firox, městský rival z Plzně, a spoluhráč z týmu Kikinin. Oba dva hráče znám osobně a znám jejich kvality. To se vždy objeví pochybnosti. Ale věřil jsem své přípravě i svým balíčkům. Hrál jsem nakonec s čistou hlavou i podporou známých. Tím jsem se vyvaroval missplayům a jsem spokojený s tím, jaký výkon jsem na turnaji předvedl.

miluju videohry a hlavně ligu legend