Přejít k hlavnímu obsahu

Brawl Stars přichází s vlastním battlepassem

6. 5. 2020 | 16:25 Brawl Stars
Supercell postupně odhaluje všechny novinky, které uvidíme v dalším updatu, nejprve jsme měli možnost vidět koncept nového vzhledu Pam, poté jsme se dozvěděli, že ze hry vymizí tickety, které doteď umožňovaly hráčům zapojit se do víkendových eventů. Nyní nám vývojáři Brawl Stars ukázali další novinku, kterou plánují do hry přidat.
dfsdf
dfsdf

Další potvrzenou novinkou ve hře bude Brawlpass, tato zpráva byla dnes zveřejněna na Instagramu i Twitteru Brawl Stars. Nový placený systém získávání odměn, který hráčům nabídne přístup k odměnám a exkluzivním předmětům, přibude do hry s dalším updatem. Tato novinka více zasvěcené hráče nejspíš moc nepřekvapí, především pak ty, kteří jsou fanoušky Supercell. Podobný systém už je totiž i v jiných hrách této firmy, například v Clash Royale.

Otázkou však zůstává, jestli se tak hra nestane více náročnou pro free to play hráče, nicméně zatím pro takováto tvrzení nemáme dostatek informací. Více se možná se dozvíme na podcastu Brawl Talk, který proběhne 9. května.

Názor na tuto novinku nám sdělil PG | Red, kapitán Pepis týmu, který v neděli ovládl měsíční finále Datart turnajové série:

Myslím si, že každý kto je pokročilý v tejto hre, tak si myslel, že to príde, predsa len už je to v každej hre od Supercell. Úprimne si myslím, že tam bude veľa nových veci, ktoré hráčov rozhodne zaujmú. Keby v hre niesu takéto updaty, tak by určite hra nebola tam, kde je! Ja osobne sa nato veľmi teším a dúfam, že to príde čo najskôr!

A jaký názor na tuto změnu máte vy, uvítáte ji ve hře, nebo vám přijde spíše zbytečná?