Přejít k hlavnímu obsahu

Brazilský talent zemřel ve věku 19 let

15. 12. 2019 | 23:42 Counter-Strike 2
Velice smutná zpráva přišla z Brazílie. Po těžké nemoci v pouhých 19 letech zemřel talentovaný hráč týmu Imperial, Matheus "bruttJ" Queiroz.
brutt
brutt

V nemocnici v Riu de Janeiru dnes zemřel talentovaný hráč bruttJ, který dosud působil v týmu Imperial. Podle organizace dostal minulý týden Matheus těžké migrény, opustil proto týmový gaming house a odjel za rodinou, aby se mohl vyléčit. Nemoc se však zhoršovala a hráč skončil v nemocnici, kde své nemoci v pouhých 19 letech nakonec podlehl.

brutt

Smutnou zprávu jako první přinesl brazilský server Globo Esporte a následně ji potvrdila také samotná organizace Imperial, zaměstnávající aktuálně 81. tým světa, která svému hráči vyjádřila soustrast na Twitteru.

Brutt stihl před svou smrtí ještě vyjádřit své díky brazilské komunitě a svému týmu, se kterým však nestihl odehrát žádný z oficiálních zápasů. Jeden z jeho posledních tweetů je volání, že by tak strašně chtěl jít domů a hrát CS do 8 ráno. Soustrast mu vyjádřili také spoluhráči na sociálních sítích. Kapitán týmu, KHTEX, popsal Matheuse jako největšího talenta, se kterým kdy hrál a napsal, že tento den je nejhorším dnem jeho života. 

Redakce PLAYzone vyjadřuje upřímnou soustrast.

Štítky: brutt
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.