Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalý eXtatus míří pod křídla Moops a stává se druhým domácím semi-pro PUBG týmem

3. 8. 2019 | 18:03 PUBG: Battlegrounds
Domácí PUBG scéna dlouhodobě potvrzuje svou kvalitu, v následující sezóně druhé nejvyšší evropské soutěže budeme poprvé mít dokonce dva CZ/SK zástupce. Právě nováček ZweiTap po postupu do PEL Contenders opustil eXtatus a hledal nové zázemí, kde by hráči mohli pokračovat ve svém rozvoji. A to se nyní podařilo.
Team Moops PUBG
Team Moops PUBG

Team Moops mnohdy budí kontroverzi, ale jedno se mu upřít nedá. Vedení se nebojí investovat, díky čemuž dokáže do svých řad zlanařit špičkové domácí hráče. Po odchodu našlapané CS:GO sekce či Fortnite týmu vznikla v Moops mezera, kterou zaplní nově rozepsaná kniha. Z nejpopulárnějších titulů současnosti chyběla podpora už v podstatě jediného – PlayerUnknown's Battlegrounds – ale právě to se dneškem mění.

Po nedávném úspěchu týmu eXtatus, který postoupil do druhé nejvyšší evropské ligy PEL-C, přišla tradiční domácí organizace o elitní sestavu, která od té doby působila pod dočasným názvem ZweiTap. Hráči sami připustili, že možný odchod byl plánovaný už delší dobu, pokud by se zdařil právě postup do Evropy. Ideálním krokem by samozřejmě bylo nalezení zahraniční organizace, nakonec ale kluci zůstávají doma. Dostatečně kvalitní podmínky totiž dokáže nabídnout právě Team Moops, který tak premiérově vstupuje do vod PUBG. Sekci si na to nemohli přát lepší, tak jsme zvědavi, jak nové spojenectví pošlape na domácích turnajů i ve světě.

Detaily k tomuto přesunu dodal kapitán Hawki:

„Hledali jsme organizaci, která by byla schopna nám poskytnout plat a tu jsme taky našli. Sice jsme původně doufali, že najdeme něco v zahraničí, ale jelikož nám StarLadder dal pouze týden na to, abychom odeslali veškeré informace o týmu a tudíž si i našli organizaci, byli jsme nuceni jednat rychle.
Věřím, že budeme spokojeni a doufám, že zároveň budeme kvalitně reprezentovat. #moopsfamily

Team Moops bude působit v následujícím složení:

 Česká republika Dominik 'Hawki' Gryga
 Slovensko Filip 'RedgieBeardo' Tutko
 Česká republika Vojtěch 'Double' Ptáček
 Česká republika Luboš 'Kejdoran' Mráček

Zdroj: @TeamMoops
Štítky: Team Moops
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.