Přejít k hlavnímu obsahu

Celá sestava HellRaisers jde s okamžitou platností na lavičku

4. 9. 2019 | 19:13 Counter-Strike 2
HellRaisers, za které po odchodu z mousesports střílí také český sniper Tomáš "oskar" Šťastný, přicházejí po nevydařeném Majoru s radikálním řešením. Všechny své aktivní hráče přesouvají na lavičku!
oskar
oskar

Sestava HellRaisers se v podobě, ve které odehrála Major, poprvé sešla v dubnu, kdy do týmu přišli Christian "loWel" Garcia Antoran a Žygimantas "nukkye" Chmieliauskas. Tyto přestupy následovaly jeden, který byl pro domácí fanoušky ještě o poznání podstatnější – z mousesports se k HR, ze které střílel právě před angažmá v mouz, navrátil český AWPer Tomáš "oskar" Šťastný. Po pár měsících ale došla štace tohoto rosteru ke konci, po vyhoření na StarLadder Majoru v Berlíně, na kterém si zvládli připsat pouhou jednu výhru, se všech pět hráčů s okamžitou platností přesouvá na lavičku!

HellRaisers

Naplno se tedy s týmem zatím neloučí nikdo, není tudíž vyloučeno, že někteří z aktuálních hráčů budou v budoucnu figurovat i při skládání nové sestavy – vše lépe objasní až bližší vyjádření ze strany organizace, které lze dle HLTV.org očekávat brzy. Prakticky jisté ale je, že v současné podobě už HellRaisers hrát neuvidíme, a s největší pravděpodobností v jejich dresu také nadále nebudeme vídat oskara. Jeho další působení v HR bylo skoro vyloučené již přímo po selhání na Majoru, a po tomto kroku ze strany organizace už kombinace oskar a HellRaisers zkrátka vypadá jako z knihy od J. R. R. Tolkiena. 

Sestava HellRaisers nyní vypadá takto:

 Ukrajina  Kirill "ANGE1" Karasiow (na lavičce)
 Jordánsko Issa "ISSAA" Murad (na lavičce)
 Česká republika Tomáš "oskar" Šťastný (na lavičce)
 Španělsko Christian "loWel" Garcia Antoran (na lavičce)
 Litva Žygimantas "nukkye" Chmieliauskas (na lavičce)

 Ukrajina Sergey "lmbt" Bezhanov (trenér)

 Maďarsko Bence "DeadFox" Böröcz (neaktivní)
 Kazachstán Abay "Hobbit" Khasenov (na přestupní listině)

Zdroj: hltv.org
Štítky: HellRaisers, oskar
miluju videohry a hlavně ligu legend