Přejít k hlavnímu obsahu

Celá sestava Ninjas in Pyjamas přesedlává na Valorant!

9. 4. 2020 | 17:22 VALORANT
Realita se stává skutečností. Se spuštěním Closed Bety se během pár dní objevilo několik profesionálních hráčů i kompletních týmů, vůbec poprvé se ale celá kompletní sestava přesouvá z jedné hry na jinou. Řeč je o tým hrající pod organizací Ninjas in Pyjamas, který dosud brázdil vody Paladins.
Ninjas in Pyjamas Valorant
Ninjas in Pyjamas Valorant

Mimo CS:GO je svět kompetitivních FPS her hodně variabilní a hráči jsou mnohdy schopní přecházet z jedné hry na druhou. I na domácí scéně bychom našli několik hráčů, kteří byli dokonce i na MČR v různých titulech. S Valorantem přichází dost možná největší vlna těchto přechodů a Ninjas in Pyjamas toho využívají naplno.

Jejich sestava ve hře Paladins totiž dlouhodobě patřila k nejlepším na světě a kromě druhých míst vyvrcholilo její snažení v listopadu ziskem titulu světového šampiona. Své individuální dovednosti nyní budou chtít její hráči přenést právě do Valorantu, ještě předtím si ale budou muset najít pátého hráče, protože kapitán a support Bird bude pouze koučem. Ačkoliv jde o soupisku přecházející z u nás nepříliš populární hry, tak je hezké vidět, že Tier 1 organizace se nebojí vstupu na zcela novou scénu, u které se dá očekávat, že spojí několik menších.

Valorant sestava NiP vypadá následovně:

 Švédsko Malkolm 'bonkar' Rench
 Austrálie Dylan 'DiGeDoG' Chainski
 Norsko Leander 'isbittenner' Aspestrand
 Bulharsko Aleks 'Alex' Suchev

 Švédsko Erik 'Bird' Sjösten – trenér

Zdroj: nip.gl
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.