Přejít k hlavnímu obsahu

Červencový update přináší novou kartu, novou arénu a battle pass

1. 7. 2019 | 21:02 Clash Royale
Zajímavá nová karta a aréna a také tzv. Royal Pass. Toto a spoustu dalšího přináší do Clash Royale červencový update. Jak se povedl?
Výchozí obrázek

Battle pass je v Clash Royale! Tzv. Pass Royale, jak byl v jedné z nejpopulárnějších mobilních her současnosti nazván, vám bude poskytovat odměny za získávání korunek. Z nich stojí za zmínku především skiny na věže, nechybí ale ani gemy, zlato a truhůy. Držitelé Pass Royale budou mít navíc další výhody, jako například možnost naplánovat otevírání truhel. Od příchodu tohoto battle passu se bude Clash Royale dělit na sezóny, ta první ponese název The Flood.

Clash Royale Update

A s tématem úvodní sezóny souvisí i příchod nové karty a arény. Nová kartička nese název Fisherman a přichází s naprosto novou mechaniku, díky níž k sobě přitahuje jednotky a cestou jim dává poškození (na gameplay s Fishermanem se můžete podívat zde), a aréna se zase jmenuje Fisherman’s Float. Hru jinak zasáhly také nové balanční změny, které ovlivnily například Cannon Cart či Giant Snowball, a nechybí ani bug fixy. Na kompletní seznam změn se můžete podívat tady.

miluju videohry a hlavně ligu legend