Přejít k hlavnímu obsahu

Co na nás ještě čeká před Samsung Letní sklizní?

17. 6. 2019 | 16:45 Hearthstone
Druhá část kvalifikační sezóny na Samsung MČR mobile se blíží ke konci! Od Letní sklizně, která ji uzavře, nás už totiž nedělí ani jedná celá turnajová série.
Jarní sklizeň
Jarní sklizeň

I když se tento rok změnil systém kvalifikací, Sklizním jsme úplné sbohem nedali. Letos se na nich akorát nehraje přímo o postup na MČR, díky čemuž musí hráči, kteří na nich uspějí, své kvality ještě potvrdit na finálním turnaji o místa na Samsung Mistrovství ČR v mobilních hrách. Na Sklizních je ale ve hře opravdu hodně MČR bodů a prize money v hodnotě 10 000 korun a svoji prestiž si tedy stále zachovávají. Vždyť vítěz prvních žní, Pardub, zatím v letní části kvalifikace nevyhrál ani bod a stále se drží na prvním místě celkového bodování! A Samsung Letní sklizeň, která se odehraje 27. a 28. července, bude stejně podstatná jako ta Jarní a není tedy divu, že by se na letos druhý sběr úrody chtěli podívat všichni – proto jsme si pro ty, co se o místo na Letní sklizni ucházejí, připravili shrnutí toho, jaké možnosti dostat se na ni ještě jsou. 

Samsung MČR mobile

Šance ještě stále žije, jestli zatím ale nemáte ani jeden bod, museli byste opravdu hodně hrabat. Z pravidelných nás totiž od Samsung Letní sklizně dělí jen jedna turnajová série, ze které už je navíc jeden NightCup pryč. Otevřené turnaje tedy zbývají již jen dva a jedinou další online možností na zisk bodů bude následné měsíční finále. Pro další možnost zisku bodů pak budete muset dojet na LAN párty PLAYzone Challenge. Na největší domácí BYOC se mimo obří porce MČR bodů, která pořadím letní části sezóny silně zahýbe, rozdají také skvělé finanční odměny a pro hráče Hearthstone tak půjde o opravdu ideální odstartování léta.

Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend