Přejít k hlavnímu obsahu

Co přinesla letní část kvalifikace na Samsung MČR mobile?

18. 7. 2019 | 11:15 Hearthstone
Od Samsung Letní sklizně nás dělí méně jak dva týdny a je tedy dobrý čas připomenout si, jak to v letní části letošní MČR sezóny vypadalo.
Samsung Letní sklizeň
Samsung Letní sklizeň

Léto bylo tuto Samsung MČR mobile sezónu opravdu nadupané. Vedle čtyř turnajových sérií jsme totiž mohli sledovat ještě dvě LAN akce. První z nich byl turnaj Fireside Gatherings LAN, který se odehrál v polovině dubna ve Starém Městě. V nadupané konkurenci si ze Zlínského kraje nakonec odnesl zlato celkový vítěz letní části letošní kvalifikační série Scruffy, čímž si zajistil pěkných 400 MČR bodů. Se stříbrnou medailí a 270 body domů odjížděl Zataro.

Tím druhým offline turnajem pak byla PLAYzone Challenge, největší BYOC LAN párty na domácí scéně. V ní bojovalo rovných 80 hráčů, mezi kterými samozřejmě nechyběla ani nejznámější jména česko-slovenské scény. Favoritů na zlato bylo hodně, jako poslední ale nakonec zbyla známá dvojka Pardub, Vlčák77, která se potkala i třeba ve finále WB Samsung Jarní sklizně. A stejně jako tam byl i na PZCH úspěšnější Pardub, který si tak pojistil své první místo v celkovém MČR bodování.

I když se na obou LAN akcích hrálo o opravdu hodně bodů, podstatné byly i v létě pravidelné turnajové série. Ty byly celkově čtyři, což znamená, že přes léto jste se mohli účasnit až 12 NightCupů, které doplňovala ještě měsíční finále. Vedle kopy bodů, které byly jako vždy v otevřených turnajích ve hře, nechyběly navíc ani finanční odměny pro vítěze jednotlivých sériích. S nimi nakonec odešli Valdaboy, JEJBenkoJEA, JoŽo a Norwis.

Podtrženo, sečteno, léto bylo letos opravdu nadupané a v dobrém světle se ukázala spousta hráčů. Až na Samsung Letní sklizeň to ale může dotáhnout jen 16 nejlepších. Složení této elitní šestnáctky moc překvapivé není, z prvních dvou míst to na žně dotáhli Scruffy a Pardub, nechybí ani Matty, Faeli či Vlčák, vedle matadorů domácí scény bychom ale nalezli i jednoho nováčka, kterým je FakinAdsso. Tento hráč sice nepatří k nejznámějším, přes léto ale ukázal, že se s ním musí počítat, což potvrzuje svým 6. místem.

TOP 20 letní části kvalifikace na Samsung MČR mobile:
1. Scruffy6. FakinAdsso11. Valdaboy16. En1gma
2. Pardub7. Zataro12. Vanik17. Leviathan
3. Matty8. Hazarder13. Jobsad18. Arq1tan
4. Faeli9. m1lan14. Norwis19. Sojkies
5. Vlčák7710. PoweR15. JEJBenkoJEA20. JoŽo

Složení Letní sklizně je zkrátka opravdu nadupané, tak si souboj těch nejlepších CZ/SK hráčů nenechte ujít. Za komentáře kvarteta Kany, CzechCloud, Pokrovac, Findan je budete moci sledovat v akci příští víkend.

https://www.facebook.com/events/302305410681790/
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend