Přejít k hlavnímu obsahu

COOL Esport startuje dlouhodobou soutěž o počítač HAL3000 Mega Gamer

7. 6. 2019 | 15:20 Prima COOL
I tento týden se můžete těšit na shrnutí toho nejpodstatnějšího, co přineslo ve světě esportu posledních sedm dní. Hlavní roli bude tentokrát hrát uplynulé LAN finále FORTUNA COOL ligy, začínáme v sobotu ve 12:05.
V následujících čtyřech dílech budeme soutěžit o PC HAL3000 Mega Gamer!
V následujících čtyřech dílech budeme soutěžit o PC HAL3000 Mega Gamer!

Uplynulý víkend přinesl vrchol jarní sezóny FORTUNA COOL ligy a v televizním magazínu COOL Esport se tedy tento týden zaměříme právě na tuto soutěž. V tématu si podrobně rozebereme průběh LAN finále a místo klasického rozhovoru s hostem si zase vyzpovídáme účastníky této akce a chybět pak nebude ani okénko s ostatními esportovými aktualitami. 

A ochuzeni samozřejmě nebudete ani o možnost něco vyhrát, tentokrát ale bude soutěž trochu jiná – v 19. díle totiž startuje dlouhodobá soutěž. Probíhat bude čtyři díly a abyste vyhráli, budete muset ve všech odpovědět správně na soutěžní otázku. Ze soutěžících, kteří zvládli ve všech dílech správně odpovědět, se pak vybere jeden šťastlivec, který si odnese cenu, kterou je tentokrát nadupaný počítač HAL3000 Mega Gamer. Odpovídat na otázky budete moci po konci každého dílu na stránce pořadu, kde také najdete kompletní informace a herní řád soutěže.

V následujících čtyřech dílech budeme soutěžit o PC HAL3000 Mega Gamer!
Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend