Přejít k hlavnímu obsahu

COOL liga: Inside Games poráží Absolute Legends a první kolo je u konce

18. 4. 2020 | 20:32 Hearthstone
Je to tady, letošní sezóna týmové COOL ligy v Hearthstone konečně začíná. V prvním kole na nás hned bude čekat jeden z největších šlágrů celé základní části a na streamu se podíváme i na další dva zápasy. Kdo si z nich odnese cenné body?
Hearthstone COOL liga
Hearthstone COOL liga

Po roce jsme zpátky, COOL liga v Hearthstone startuje již tuto sobotu! Bojovat se opět bude ve čtyřčlenných týmech, díky čemuž můžeme očekávat ty naprosto nejlepší výkony nejen při deckbuildingu, ale i v samotné hře. V akci se představí osm týmů, kteří si to spolu na úvod rozdají v jedné velké round-robin skupině, ze které bude čekat na čtyři nejlepší postup do play-off. Více informací o samotném systému soutěže najdete v jeho kompletním rozboru zde.

Tabulka před 1. kolem soutěže
#Název týmuVPSB
1.Gifted Gaming0000
2.Inaequalis0000
3.CZC.eSuba0000
4.Entropiq0000
5.nEophyte0000
6.Absolute Legends0000
7.Inside Games0000
8.eEriness0000

 

CZC.eSubavs.Entropiq

PoweR  Česká republika
Vlčák77  Česká republika
ecoo  Česká republika
Scruffy  Česká republika

Warlock
Rogue
Warrior
Mage
Shaman

BO5

3:1

Rogue
Hunter
 Mage
Shaman
Warrior

 Česká republika Faeli
 Česká republika Naruto21
 Česká republika Onekrigg
 Česká republika En1gma

Co se týče prvního kola, lepší los jsme si na úvod snad ani nemohli přát. Hned první zápas totiž přinese dost možná největší šlágr celé soutěže, ve kterém se proti sobě postaví eSuba a Entropiq. Od tohoto zápasu můžeme bezpochyby očekávat ty nejkvalitnější výkony, na straně eSuby totiž bude o výhru usilovat hned čtveřice předních domácích hráčů. To platí do určité míry i u Entropiq, na jejich straně ale trojici kvalitních jmen navíc vede ještě Faeli, což je v současnosti rozhodně jeden z dvou nejlepších CZ/SK hráčů vůbec.

eEriness E-BLUEvs.Inaequalis

Zukys  Česká republika
Bende  Česká republika
Hazarder  Česká republika
Sajmonak  Česká republika

DH
Rogue
Warrior
Shaman
Mage

BO5

3:0

Hunter
Warlock
Shaman
DH
Paladin

 Slovensko majsssster
 Česká republika Bpedack
 Česká republika Hydo
 Česká republika Shaolin

I v druhém zápase se máme na co těšit, utkání Inaequalis a eEriness je ale rozhodně to nejméně zajímavé z těch, na které se v prvním kole podíváme na streamu. To ale neznamená, že by šlo o nějaká ořezávátka, konkurence je akorát zkrátka moc tvrdá. Sestavy eE i Inae jsou složeny z předních jmen i hráčů, co na proražení zatím spíše čekají, výkony lze ale skvělé očekávat i tady.

Inside Gamesvs.Absolute Legends

Jobsad  Česká republika
Norwis  Česká republika
martim  Slovensko
Heki  Česká republika

Hunter
DH
Rogue
Druid
Paladin

BO5

3:2

Warlock
Hunter
Rogue
Mage
Shaman

 Česká republika Vanik
 Česká republika Valdaboy
 Česká republika Jarla
 Česká republika Vejvyk

 Stream prvního kola pak uzavře zápas velice podobný tomu úvodnímu. Inside Games mají podobně jako eSuba sestavu plnou podobně kvalitních hráčů, kterou vyzve roster složený ze tří známých jmen a jednoho, které je ještě o kus převyšuje. V akci se totiž na straně AL představí Jarla, který je právě spolu s Faelim jedním ze dvou nejlepších Čechů současnosti. To dokazují i čísla, oba dva jsou totiž jediní dva aktivní našinci v TOP 100 nejvýdělečnějších karbaníků světa. 

nEophytevs.Gifted Gaming

Eratrion  Česká republika
StrawMan  Česká republika
Siki  Česká republika
Cocon  Česká republika

 

BO5

Mimo
stream

 

 Česká republika Kapr
 Slovensko Benko
 Španělsko Pepe
 Česká republika CptBoatsNHoes

Mimo stream si to tentokrát rozdají nEophyte a Gifted Gaming. I tyto týmy mají rozhodně co ukázat, spolu s týmy ze druhého streamovaného zápasu ale patří spíše k outsiderům letošní soutěže. Na obou stranách lze ale rozhodně najít kvalitní jména, Siki, Cocon, Kapr nebo Cptboatsnhoes, to jsou stálice naší scény, jež bezpochybně umí potrápit i absolutní elitu.

Stream prvního kola vypukne v sobotu ve čtyři odpoledne a končit by se mělo zhruba v osm hodin. Souboje těch nejlepších CZ/SK karbaníků komentářem doprovodí zkušená dvojice Pandapple RastaFish.

Štítky: COOL HS liga
miluju videohry a hlavně ligu legend