Přejít k hlavnímu obsahu

CORE se vrací s dalším CS:GO turnajem v Žilině

3. 10. 2019 | 19:00 Counter-Strike 2
Komunitou oblíbené turnaje od organizátorů CORE Esports se dočkají dalšího pokračování. V žilinském ESCAPE Clubu se hráči opět dočkají 5v5 turnaje v CS:GO.
CORE by Fadee
CORE by Fadee

Po několika vydařených edicích se organizátoři z CORE rozhodli v půlce října uspořádat další turnaj ve hře Counter-Strike: Global Offensive a jsme rádi, že PLAYzone bude opět partnerem turnaje! Klání se, jak již téměř tradicí, uskuteční v přátelském prostředí ESCAPE Clubu v Žilině, kde se mezi sebou utká 6 týmů.

ESCAPE CLUB

V turnaji uvidíme šest celků, které se utkají každý s každým. Play-off se poté uskuteční ve formátu double-elimination. Nejlepší čtyři týmy ze skupiny postupují do horního pavouku, zatímco týmy na spodních dvou místech budou čekat ve spodní části bracketu. 

Nejlepší týmy poté dostanou hmotné výhry od společnosti FADEE a další hmotné výhry také od organizátorů. A proč zrovna hmotné ceny namísto peněžních? Cílem organizátorů je totiž přilákat do Žiliny hlavně týmy, které se chtějí pobavit, poznat nové lidi a zahrát si v přátelské atmosféře, namísto honby za penězi.

Lístky si již můžete zakoupit zde.

Dorazíte také do Žiliny? Organizátoři se na váš těší už v sobotu 12. října. A pokud stále váháte, podívejte se na reportáž z poslední edice.

Štítky: Core
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.