Přejít k hlavnímu obsahu

CzechCloud dostává svůj druhý ban na Twitchi! Omylem na streamu ukázal nahou ženu

12. 1. 2021 | 21:05 Twitch.tv
Už dlouho jsme tu na domácí scéně neměli žádný zajímavý ban. Tradiční jména se zatím letos neprohřešila a tento půst tak ukončil někdo, pro něhož jde o druhý ban v kariéře.
CzechCloud
CzechCloud

VALORANT už je u Petra 'CzechCloud' Žaluda historií a jeho největším současným tahounem jsou reakce, kterým věnuje nějakou tu hodinu víceméně z každého pravidelného streamu. Bývalý Hearthstone komentátor a mistr světa z Global Games reaguje takřka na vše, o čemž se můžete sami přesvědčit na jeho YouTube kanále.

Tentokrát se v rámci vysílání v sekci "Just Chatting" zabýval americkou demonstrací, kde se na videu pro jeho smůlu ukázala jedna z účastnic bez horní části oblečení. Twitch si v takových situacích nebere servítky a sám streamer trest očekával, ačkoliv jeho komunita věřila, že by takový omyl mohl projít. Informaci o banu však CzechCloud obdržel během vysílání 12. ledna, kde se dozvěděl, že jeho první trest bude mít délku tři dny.

Situaci před obdržením banu ještě využil tak, že si do názvu streamu vložil "Čekáme na ban", a v jeden moment jej tak sledovalo přes 7000 diváků. Budiž všem streamerům ponaučením, že si je nutné veškerý obsah před ukázáním na streamu kontrolovat – ať už na druhém monitoru nebo třeba s pomocí moderátorů. Pro CzechClouda jde po starším banu za restreamování obsahu od Blizzardu o druhý ban, první však takového typu.

Pokud vás zajímá, co přesně se stalo, včetně jednotlivých výňatků z Twitche, můžete se podívat na video níže.

Natočí CzechCloud na svůj YouTube kanál reakci na vlastní ban na Twitchi?

Ano
94% (1907 hlasy)
Ne
6% (118 hlasy)
Celkem hlasů: 2025
Štítky: CzechCloud
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.