Přejít k hlavnímu obsahu

Další dvě soboty přinesou závěrečné kvalifikace na Indigo FIFA20 Cup

31. 7. 2020 | 21:46 EA SPORTS FC 24
Nadupaný FIFA turnaj Indigo FIFA20 Cup, který zaštiťuje legenda českého fotbalu Jaroslav Plašil, se blíží mílovými kroky. Poslední možnosti se kvalifikovat přinesou nejbližší dvě soboty.
Indigo FIFA20 Cup
Indigo FIFA20 Cup

Že jste ještě neslyšeli o Indigo FIFA20 Cupu? Tak tedy v rychlosti, jde o nadupaný turnaj ve FIFĚ, který se mimo parádního prize poolu může chlubit třeba ještě tím, že ho zaštiťuje jeden z nejznámějších českých fotbalistů historie Jaroslav Plašil. Podrobnosti o celém turnaji najdete v našem dřívějším článku ZDE, to hlavní ale je, že pokud vás zaujal, neměli byste ztrácet čas!

Vše se totiž odehraje již 15. srpna v Dobrušce, což ale znamená, že na kvalifikování se máte opravdu už jen pár posledních pár okamžiků. Možnosti konkrétně zbývají už jen dvě, své štěstí můžete nejprve zkusit v sobotu 1. srpna v Týništi nad Orlicí, či ještě o týden později v Borohrádku. Ať už zvolíte první, nebo druhou možnost, vstupenky do kvalifikace můžete zakoupit TADY. Nám už jinak nezbývá, než vám všem popřát hodně štěstí. Vidíme se 15. srpna v hlavním turnaji!

miluju videohry a hlavně ligu legend