Přejít k hlavnímu obsahu

Další dvě zastávky Masters Tour se odehrají online, na tu první nyní postupují PoweR a Norwis

2. 4. 2020 | 19:24 Hearthstone
Je to oficiální, kvůli aktuálně probíhající pandemii koronaviru byly přesunuty dvě následující zastávky Masters Tour do online prostředí. Spolu s touto zprávou ale hned můžeme přinést i jednu naopak velice pozitivní, dva další našinci se totiž na nejbližší tour stop zvládli kvalifikovat!
Masters Tour
Masters Tour

Bohužel, už je to oficiální. Masters Tour se na další dvě celá období přesouvá kompletně do online prostředí, jak ten tour stop, co se měl odehrát ve švédském Jönköpingu, i ten následující tedy budou hráči hrát z pohodí svého domova. S touto relativně nepříjemnou zprávou, která hráče obere o možnost zajímavého cestovatelského zážitku a potenciální diváky samozřejmě o sledování akce přímo z místa, se ale muselo počítat, a tak je mnohem zajímavější ta pozitivní, která přišla skoro přímo s ní. Na Masters Tour Jönköping, ve které budou ti nejlepší světoví hráči mezi 12. a 14. červnem bojovat o celkové prize money 500 000 dolarů, se kvalifikovali další našinci!

Ke konci totiž nyní došla březnová sezóna in-game ladderu a v ní se opět dařilo i našincům! Úspěšně si počínalo vícero CZ/SK hráčů, do míst, která zajišťují místo právě v další zastávce Masters Tour, se nakonec dostali tři. Nejlépe se ze všech česko-slovenských karbaníků umístil Jaromír "Jarla" Vyskočil, který skončil druhý. Ten má ale místo na všech zastávkách jakožto Grandmaster jisté, a tak znamenalo dobré umístění na ladderu postup až pro Štěpána "Norwis" Šimka, který na EU skončil čtvrtý. Postupového umístění pak dosáhl ještě Daniel "PoweR" Strmiska, který skončil třináctý na asijském serveru. Podtrženo sečteno, březnová sezóna přináší další dva české postupující. A to je opět parádní výsledek!

Aktuální výčet kvalifikovaných hráčů do Jönköpingu:

 Česká republika Oldřich "Faeli" Mahdal – Entropiq
 Česká republika Petr "En1gma" Balcar – Entropiq
 Slovensko Martin "martim" Masrna – Inside Games
 Česká republika Josef "Jobsad" Smutný – Inside Games
 Česká republika Štěpán "Norwis" Šimek – Inside Games
 Česká republika Jan "Blizzconjan" Smutný – Eclot Gaming
 Česká republika Jakub "Pardub" Pardubský – Eclot Gaming
 Česká republika Matyáš "Matty" Kalužný – Eclot Gaming
 Česká republika Michal "RybkaPipka" Rybák – Inaequalis
​​​​​ Česká republika Michael "Cocon" Sázavský – nEophyte
 Česká republika Michal "CptBoatsNHoes" Šváb – Gifted Gaming
 Česká republika Jaromír "Jarla" Vyskočil – Nordavind
 Česká republika Daniel "PoweR" Strmiska – eSuba

miluju videohry a hlavně ligu legend