Přejít k hlavnímu obsahu

Danoboss postoupil na finále World Esports League

8. 5. 2019 | 21:22 Clash Royale
Vítěz zatím jediné bodované LAN akce UNIZA Masters danoboss si na svoje konto připsal další úspěch. Přes nadupanou online kvalifikaci postoupil na LAN finále World Esports League!
danoboss
danoboss

Po dvou letech kralování Zetka to vypadá, že sezóna 2019 by mohla patřit někomu jinému. V průběžném bodování zatím válí především hráči eSuby, první místo patří Lotr Sniperovi a v nejlepší desítce lze najít hned další tři jejich hráče. Jedním z nich je i danoboss, který drží deváté místo především díky triumfu na UNIZA Masters, a ten nyní dokazuje, že se mu daří i mimo domácí scénu.

danoboss

Přes online kvalifikace totiž dokázal postoupit až na LAN finále soutěže World Esports League, jenž se odehraje v Itálii. Spolu s ním se na Apeninské poloostrov podívá dalších 31 v kvalifikacích nejúspěšnějších hráčů a konkurence bude nadupaná! Samotný danoboss ji srovnává s tou, se kterou bojoval na World Finals Red Bull M.E.O, na druhou stranu ale ve svém vyjádření zmínil, že si do Itálie v říjnu pojede pro zlato. Motivace mu chybět rozhodně nebude, ve hře totiž budou prize money v hodnotě 50 000 euro!

miluju videohry a hlavně ligu legend