Přejít k hlavnímu obsahu

DeeThane si dává pauzu: Jsem absolutně bez chuti a sil...

28. 12. 2019 | 20:50 Twitch.tv
Velká osobnost českého gamingu, Damien "DeeThane" Dante, odchází ze streamu a sociálních sítí. „Beru si pauzu, bude to pravděpodobně nejdelší doba, co nezapnu stream,” hlásá DeeThane na svém Facebooku.
Deethane pauza
Deethane pauza

Vypadalo to, jako by vše šlapalo, jako hodinky. DeeThane se značnou mírou zasloužil o velkou show na nedávném finále MČR v CS:GO, před Vánoci uskutečnil úspěšný charitativní 24hodinový stream na podporu malé Natálce, která se vypořádává s následky boreliózy. Právě na něm se podařilo vybrat těžko uvěřitelných 416 tisíc korun. Na svém včerejším streamu však oznámil, že si teď chce dát dlouhou pauzu.

Po celou dobu, všechny ty roky jsem v sebe věřil a měl jsem v sobě oheň, který mě táhl dopředu a nutil mě makat, aby to fungovalo. Ten oheň je úplně pryč, jsem absolutně bez chuti a sil cokoliv tady dělat tím svým způsobem, kterým věci dělám, bez hraní divadla, férovosti a dobrosti.

DeeThane se účastnil i loňského charitativního streamu #projachyma, na kterém se vybralo přes 100 tisíc korun a v minulosti se podobných událostí najde daleko více. Výrazným způsobem ale obohatil i český esport, zvláště co se týče Counter-Strike a v poslední době Rainbow Six. Na streamu ale nevyloučil ani úplný konec.

Pokud bych se vrátil, tak se vrátím s plánem. Pokud ten plán nevymyslím, nemá cenu se vracet. Doufám, že někteří z vás pochopili, že to dělám čistě pro sebe, že si potřebuju odpočinout a potřebuju v tom všem znovu najít smysl.

Celý záznam:

Štítky: DeeThane