Přejít k hlavnímu obsahu

DEFEATERS jsou další organizací, která odhaluje sestavu pro 1. Tipsport COOL ligu

21. 2. 2021 | 23:22 Counter-Strike 2
DEFEATERS jsou velkou stálicí mezi střední třídou domácí scény. Po osmé sezóně Tipsport COOL ligy dokonce uspěli v baráži a nahradí v elitní české soutěži eEriness, i přesto však vedení organizace bylo nuceno poskládat zbrusu nový kádr.
DEFEATERS
DEFEATERS
Zdroj: grafika DEFEATERS

DEFEATERS loni patřili mezi nejlepší desítku týmů na domácí scéně, na MČR to ale nedotáhli. Nový kapitán Rudolf 'Rutk0' Kovalčik tak má jasný úkol vylepšit loňské výsledky a konečně vrátit organizaci s dlouholetou historií zpátky na největší domácí akci. Bývalý hráč BloodyDevils si vzal na pomoc s výstavbou nové pětice hráče z jiného týmu 2. Tipsport COOL ligy, Oliver 'Abdel' Košč naposledy střílel za Gifted Gaming. Oba si však nevzali pod svá křídla první hráče, kteří se naskytli, ale pečlivě vybírali. Do nové sezóny DEFEATERS vstoupili v evropské lize ESEA Main, kde se ukázali hráči jako HenkkyG, Filixos nebo zur1s, nakonec však byli vybráni jiní.

Rutk0 se na sociálních sítích vyjádřil takto: „Po rozpadu poslednej zostavy som sa ujal neľahkej úlohy – a to zložiť nový tím. Ako prvého hráča som si vybral Abdela, s ktorým sme posledné týždne spoločne vyberali nové zloženie, aby sme čo najlepšie reprezentovali DEFEATERS v ESEA Maine a Tipsport COOL lige, ktorá bude už čoskoro začínať. Rozhodovanie nebolo jednoduché a rád by som ešte raz poďakoval všetkým, kto sa zúčastnili trials. Verím, že sme hráčov vybrali poctivo a dúfam, že menej známe mená ako tie naše môžu prekvapiť. Dúfam že ukážeme, že sa našimi schopnosťami a tvrdou prácou dokážeme vyrovnať aj skúsenejším tímom.“

A koho tedy uvidíme v barvách DEFEATERS v jarní části sezóny? Rutk0 a Abdel si vybrali své bývalé soky z 2. Tipsport COOL ligy, kteří se tedy pro letošní rok posunou o patro výše, když bývalá sestava DFS byla úspěšná v baráži. Filip 'Lueg' Uxa si před rokem s Vikingekrig Esports zahrál dokonce na švýcarské offline akci Supreme Masters, Jan 'shrubyy' Černý a Dominik 'DOCKSTAR' Putirka pro změnu působili u KAPARZA v týmu Gravity. Nyní se tedy hráči z druhého sledu dávají dohromady, aby potrápili špičku, tak uvidíme, jestli se jim to podaří.

Sestava DEFEATERS pro rok 2021:

 Slovensko Rudolf 'Rutk0' Kovalčik
 Slovensko Oliver 'Abdel' Košč
 Česká republika Filip 'Lueg' Uxa
 Česká republika Jan 'shrubyy' Černý
 Česká republika Dominik 'DOCKSTAR' Putirka

Štítky: Defeaters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.