Přejít k hlavnímu obsahu

Desperado se loučí se svou elitní norskou PUBG sekcí

3. 1. 2020 | 01:50 PUBG: Battlegrounds
Další ze světových organizací se loučí s podporou PlayerUnknown's Battlegrounds. Dalším odpadlíkem je Desperado, které se na scénu podobně jako jiní zřejmě už nevrátí, pokud nepřijde žádný převrat.
Desperado
Desperado

Desperado je původem z Kanady, ale co se týče PUBG, tak po celý loňský rok působilo v Evropě. Nejprve jeho barvy hájil tým okolo ToWzErY a Koldamenty, po oznámené letní pauze šlo Desperado s novým týmem rovnou do nejvyšší evropské ligy. Na více než desáté místo to ale nestačilo a další výsledek SIMSY a spol. už v barvách této organizace neuhrají. Jeden z hráčů, TomiL, však na svém Twitteru prohlásil, že o organizaci může říct jen dobré věci a očekává rok 2020. Dost reálně tedy po propuštění nemusí jít o úplný rozpad týmu.

Nynější sestava vypadá takto:

 Norsko Erik 'SIMSY' Gravrok
 Norsko Mikael 'ultra' Andersen
 Norsko​​​​​​​ Tomi 'TomiL' Lindbäck
 Norsko​​​​​​​ Jonas 'C4LVINKL3IN' Sørvik

Štítky: Desperado
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.