Přejít k hlavnímu obsahu

DickStacy po odchodu z Renegades končí kariéru, může za to nemoc

9. 1. 2020 | 12:14 Counter-Strike 2
Oblíbený australský hráč Ollie "DickStacy" Tierner vydal po svém odchodu z Renegades na Twitteru emotivní video, kde se ke své situaci vyjádřil. Prozradil, že trpí zhoršeným stavem oka, kvůli čemuž nejen, že opouští Renegades, ale přerušuje také svou kariéru hráče CS:GO.
dickstacy
dickstacy

O tom, že v australském týmu Renegades končí jedna z klíčových postav, DickStacy, jsme vás informovali včera. Původně se předpokládalo, že se jedná pouze o výkonnostní důvody, dnes se však Ollie Tierner rozhodl vydat na Twitteru video, kde oznamuje důvody svého konce.

dickstacy ins

Ve svém vyjádření prozradil, že skutečný důvod jeho odchodu je nemoc jeho oka, kterou sice trpí již rok, ale čím dál více se zhoršuje. Právě kvůli tomuto zdravotnímu stavu se nemůže vystavovat delší dobu obrazovce monitoru, což znesnadňuje kariéru CS:GO hráče a výrazně jej omezuje při trénování, ale také omezuje trénování celého týmu, což mu nepřišlo fér vůči spoluhráčům. 

Poté poděkoval všem fanouškům za podporu a oznámil konec své kariéry profesionálního hráče.

Konec videa ještě patřil speciálnímu poděkování Williamu Grayovi, známému také jako Mister Grayhoud, kterému poděkoval za tři roky, během kterých se Ollie i celá organizace Grayhound dostali ze spodku lokální scény až do organizace Renegades.

Jen připomeňme, že DickStacy se stal součástí Grayhound na konci roku 2017 a během té doby se postupně stal jeho tým nejlepším nejen v Austrálii, ale také v celé Asii a objevil se na množství světových turnajů, jako například na několik edicích ESL One, ESL Pro League, a co je nejdůležitější, tak také na obou loňských Majorech.

 

Štítky: Renegades, DickStacy
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.