Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect škádlí fanoušky možnou spoluprací s The Weeknd

22. 10. 2020 | 08:00 Všechny hry
Populární streamer, který se nedávno vrátil na YouTube, se v poslední době rozhodně nenudí a usilovně pracuje na tom, aby šířil svou značku, a to také díky jedinečným spolupracím. V nedávném streamu poškádlil své fanoušky možnou spoluprací na songu s populárním kanadským zpěvákem The Weeknd.
Doc
Doc

Během streamu Doc odhalil, že se na něj sám The Weeknd obrátil ohledně možné budoucí spolupráce. „Poslouchejte, volal mi The Weeknd na moje véčko (druh telefonu, pozn. redakce) a říkal mi, že bychom měli spolupracovat. Říkal jsem si, umm, ukaž mi smlouvu,“ uvedl. 

V tuhle chvíli nebylo zcela jasné, zda si streamer dělal pouze legraci, nebo to naopak myslel smrtelně vážně. Poté, co to řekl, zvedl telefon, kde měl být na lince právě The Weeknd. Podle všeho sledoval zmíněný stream a připomněl Dr Disrespectovi jejich spolupráci. 

Je pravděpodobné, že si Doc z fanoušků opravdu jenom střílel a o nic nejde. Když ale pohlédneme na jeho předchozí spolupráce, není to tak zcela vyloučené. Na YouTube totiž uveřejnil dvě tajemná hudební videa, videa zahrnovala písně „Alleyways“ a „Red Skies“ od umělce jménem J+1. „Alleyways“ mělo údajně zaznít na NBA hře, kde se Dr Disrespect virtuálně objevil mezi fanoušky. To, jak umí zacházet s hlasem, zároveň ukázal na dalším streamu, když se pokoušel napodobit zvuk z populární hry Pac-Man

Pro zajímavost, streamer má také uzavřenou smlouvy s Creative Artists Agency (CAA), ke stejné agentuře se nedávno přidal i další oblíbený streamer Ninja, který se snaží proniknout do Hollywoodu, není však jasné, jestli s ním spolupracuje právě The Weeknd. 

Nedávno Doc streamoval s populárním rapperem Snoop Doggem, kdy proti sobě hráli Madden 21. Snoop Dogg nakonec těsně vyhrál. Dr Disrespect si zkrátka vytvořil nejen na YouTube dobrý základ pro to, aby byl úspěšný, takže případná spolupráce s The Weeknd není až tak nemožná, ačkoliv je už nyní velmi oblíbený, tato spolupráce by z něj udělala skutečnou mezinárodní ikonu. Na zmíněnou scénu, kdy měl s kanadským zpěvákem telefonovat, se můžete podívat níže.