Přejít k hlavnímu obsahu

DrDisrespect a jeho pokus o vytvoření zvuku z Pac-Mana? K popukání!

23. 9. 2020 | 13:22 Všechny hry
Oblíbený streamer DrDisrespect se během streamu pokusil o napodobení zvuku z Pac-Mana za použití svých úst. Je vidět, že se poté cítil trochu rozpačitě, ale hlavně, že pobavil své sledující!
DrDisrespect
DrDisrespect

Herschel „Dr Disrespect“ Beahm se před několika měsíci vrátil ke streamování na YouTubu a od té doby baví své fanoušky, co mu síly stačí. V novém videu se Dr Disrespect pokusil napodobit zvuk ze staré známé hry Pac-Man. Konkrétně jde o zvuk, který můžete slyšet v okamžiku, kdy Pac-Man sní onen bod, jenž mu umožní obrácení rolí a může na okamžik honit a požírat jinak nepřátelské duchy on sám.

Streamer v krátkém klipu sdíleném na Twitteru objasnil, jak uměl tenhle zvuk skvěle napodobit. Brzy poté, co si ho osvojil, ho však zapomněl. Zmínil také, jak ho nechce dělat před fanoušky. Toho se sledující ihned chytli sledující a jeden z uživatelů ho vyzval, ať zvuk zkusí předvést, zatímco někdo jiný mu za to věnoval 10 dolarů. Dr Disrespect se tedy o napodobení zvuku pokusil, což vedlo k zábavné podívané.     

Poté se streamer vyjádřil: „Vím, že je to teď asi opravdu trapný. Jsme v trapný situaci a rád jsem v téhle malé dimenzi, protože, víte co, je mi to úplně šumák.“ 

Následně dodal, že tohle je oblast, kam lidé neradi zavítají, a že tohle je ten správný typ interakce s fanoušky, který si užívá. Snad vás jeho pokus o vytvoření známého zvuku pobaví tak, jako nás. Klip si můžete pustit níže a nezapomeňte si pustit zvuk! 

Zdroj: ginx.tv
Štítky: DrDisrespect