Přejít k hlavnímu obsahu

DreamEaters přicházejí o celou sestavu z Majoru. Důvodem jsou nedostatečně naplňované závazky

8. 10. 2019 | 11:41 Counter-Strike 2
Ještě před měsícem na svých sociálních sítích DreamEaters psali, jak nikoho ze svých hráčů konkurenci nepustí ani za astronomicky směšné buyouty. Situace se však mění a celá sestava odchází na svůj popud, organizace totiž dlouhodobě neplnila své závazky na čas.
DreamEaters
DreamEaters

O měsíc později je ale vše jinak. Organizace se totiž dostala do velkého skluzu, kdy nestíhala vyplácet svým hráčům včas výplaty. Ti se tak dostali až do situace, kdy nemohli jinak, než DreamEaters opustit. Vyrovnání proběhlo například plným obnosem z Major nálepek, organizace si naopak odnesla veškeré peníze z výher. Těžko soudit, jak by se situace vyvíjela, pokud by DreamEaters v druhé části StarLadder Majoru nezaznamenali 0-3 a tím nepřišli o Major slot. I tak jde ale stále o světový tým číslo 23, který již za týden čeká účast na DH Open Rotterdam. Tam už zřejmě opět nastoupí s koučem, který byl koncem září k nelibosti hráčů vyhozen.

Nynější sestava ex-DreamEaters:

 Rusko Semyon 'kinqie' Lisitsyn
 Rusko Svyatoslav 'svyat' Dovbakh
 Rusko Vladislav 'Krad' Kravchenko
 Rusko Anton 'speed4k' Titov
 Rusko Igor 'Forester' Bezotecheskiy

 Rusko Aleksandr 'zoneR' Bogatiryev – trenér

MČR 2019
Štítky: DreamEaters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.