Přejít k hlavnímu obsahu

DreamHack představuje Mobile Series

7. 3. 2019 | 20:45 Brawl Stars Clash Royale
Mobilní gaming jede a na vědomí to evidentně berou i v DreamHacku. Odhalují tedy Mobile Series, soubor kvalifikací a offline turnajů pro hráče Brawl Stars a Clash Royale.
DreamHack Mobile Series
DreamHack Mobile Series

Hraní na mobilech roste každým dnem a i esport má na smartphonech své místo. Mezi nejpopulárnější esportové mobilní hry současnosti patří ty ze studia Supercell, Clash Royale a Brawl Stars. A právě těmto dvěma gamesám se rozhodli dát šanci v DreamHacku. Představili totiž Mobile Series, ve které můžou svůj um prokázat hráči z Evropy a Severní Ameriky.

LAN finále se totiž budou hrát na DreamHacku v Dallasu a Jönköping. Mimo místa narození ale nejsou vlastně žádná omezení, dostat se na turnaj může skrze online kvalifikace (pro každou hru a region budou vždy dvě) vlastně každý. A o co se bude vůbec hrát? Prize money nejsou vůbec špatné, v Clash Royale činí celková dotace solidních 5 000 dolarů, v týmových Brawl Stars pak zase třikrát více. Turnaje zkrátka vypadají zajímavě a co je hlavní, hrát můžete i vy! Registrovat se do kvalifikací sice zatím není možné, zde se ale můžete přihlásit k tomu, abyste byli skrze email o jejich otevření informováni.

DreamHack Mobile Series
miluju videohry a hlavně ligu legend