Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá World Cup duo kvalifikace odhalila dalších 16 finalistů, do TOP100 se dostali i Češi

6. 5. 2019 | 11:30 Fortnite
Tento týden se konala již druhá kvalifikace v módu duo. Opět se ukázalo, že dostat se do finále je obtížné i pro nejlepší hráče, jako je Tfue nebo TSM_Zexrow. Velká konkurence a kvality hráčů na druhé straně přidávají na atraktivitě pro diváky.
Fortnite World Cup
Fortnite World Cup

V sobotu a neděli se konala již tradiční 4. kvalifikace na Fortnite World Cup a bylo se opravdu na co dívat. Nově jsme ve hře mohli vidět Shadow bomby z updatu 8.51. Jak bylo vidět, tak na kompetitivní scéně se relativně dobře uchytily a hráči je využívají nejen jako nástroj pro rychlý přesun, ale také jako způsob, jak se vyhnout případné fall damage. To je výhodné zejména ve finálních pohyblivých zónách, kdy hlavním cílem soutěžících je udržet high ground a mít tak značnou výhodu nad ostatními. Vzhledem k tomu, že Epic ještě tento týden v kvalifikaci nepřidal nedávno odhlasovaný Drum Gun, museli se hráči obejít bez něho. Nicméně i tak se bylo na co dívat a některé zápasy byly doslova přeplněny zvučnými jmény pohromadě. To zaručilo neuvěřitelnou zábavu a technicky téměř dokonalé souboje.

NVIDIA

Celou kvalifikaci měli diváci možnost sledovat živě opět na oficiálních kanálech Twitch.tv a Youtube.com, případně se můžete podívat kdykoliv zpětně na celý záznam zde

Kdo se tedy nakonec kvalifikoval v tomto týdnu a může se těšit na červencové finále v New Yorku, najdete v tabulce níže.

Nejlepší čeští zástupci Capseu & Starlyeu se tento víkend umístili na 97. příčce s 56 body a odnesli si výhru 700 amerických dolarů. Umístění ostatních hráčů z Česka můžete najít v tomto tweetu:

My se budeme opět těšit na následující víkend, kdy se dočkáme další kvalifikace v sólech.

Fortnite World Cup

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike. Případně ho podpořit zadáním Support a Creator kódu v herním Item Shopu: "iamhappymike".