Přejít k hlavnímu obsahu

Dungeony, jak je neznáte. Nový update Save The World příchází.

30. 11. 2019 | 07:00 Fortnite
Bojujte po boku svých přátel v nových dungeon lokacích a opět zachraňte svět v druhém populárním módu pro Fortnite.
Epic Games Studios
Epic Games Studios

FPS Dungeony? Proč ne!

Navzdory popularitě Battle Royale v dnešní době, autoři Fortnite oživují i své zbylé herní módy. Nedá se říci, že by Epic Games Studios usínali na vavřínech a tak se snaží celou hru nadále rozvíjet. Tento měsíc přišli tvůrci s novinkou na zlepšení části hry známé jako Save The World (STW).

Update se týkal zejména přidání nové herní lokality (Hexylvania), která se doposud nacházela pod zemským povrchem a hráčům tak byla skrytá, zde se právě nacházejí speciální lokace, kde sídlí samotní bossové bouře a zombie husků. Dungeony zde fungují podobně jako v jiných RPG hrách, to znamená dobrý a lepší loot, těžší nepřátelé a na konci samozřejmě boss. Zvláštní je systém oživování, který vás změní do podoby ducha (ghost form), ve které se můžete pohybovat kolem svých spolubojovníků a oživit se u dalšího checkpointu.

Co vše přibylo

S novým updatem přišla i spousta novinek v podobě zbraní a hrdinů. Dalo se to sice očekávat v návaznosti na přidání celé nové kapitoly v podobě již zmíněných dungeonů, ale přesto je to značné oživení STW. Přidán byl mysterious hero Swamp Knight a melee master Mermonster Ken. Pokud rádi plníte denní mise a výzvy, pak na vás čeká jako odměna hrdina dagger master Razer.

Celý update je pak zahalen do hávu spolupráce s novou právě vycházející hrou Battle Breakers (odkud také pochází hrdina Razer) a je výrazným přídavkem, protože, nalijme si čistého vína, fanoušci módu STW měli poslední dobou trošku smůlu na nový content. Epic na ně však nezapomněl a v tomto updatu je opravdu vidět snaha vrátit STW na herní mapu.

Štítky: save the world