Přejít k hlavnímu obsahu

E-RIVALS se po dvou letech vrací na PUBG scénu, hájit její barvy bude několik ex-hráčů Vikingekrig

25. 11. 2019 | 16:09 PUBG: Battlegrounds
Vikingekrig Esports se po MČR rozložili na několik částí, kapitán mAmelund se však rozhodl dva hráče udržet a zamířit pod křídla jiné organizace. Konkrétně jde o E-RIVALS, kteří na PUBG scéně působili už dříve, v roce 2017.
E-RIVALS PUBG
E-RIVALS PUBG

mAmelund byl ve Vikingekrig kapitánem šestičlenné soupisky, s jejím jádrem dokázal na MČR uhrát 8. místo. Ještě lépe na tom ale vikingové byli na PLAYzone Challenge, kde urvali stříbro. Tahounem týmu byl současně i majitel organizace Nowikk, který posléze přestoupil do eSuby. Vikingekrig nyní stejně jako spousta dalších týmů prochází obměnou a řeší další budoucnost, mAmelund se ale po odchodu již zařídil po svém. Stane se totiž kapitánem PUBG týmu E-RIVALS, kam si s sebou bere i Cresse a shadyeho, kteří se na soupisku pro finále Vodafone MČR 2019 nevešli. Čtvrtým do party je Johnye, který je na turnajové scéně poměrně nováčkem.

Nynější PUBG sestava E-RIVALS:

 Česká republika Patrik 'mAmelund' Zouhar
 Česká republika Jan 'Cress' Řeřicha
 Česká republika Marek 'shadye' Hovanec
 Česká republika Jan 'Johnye' Dvořák

Tato organizace se vrací na PUBG scénu po dvou letech, tehdejší sekce ale díru do světa neudělala. V jiných hrách ale o nich bylo slyšet – loni si zahráli na MČR v League of Legends, jejich barvy hájil i pozdější účastník Fortnite World Cupu Marteen a letos se představili na velkolepém V4 Future Sports Festivalu v Maďarsku. Organizace tedy má novému týmu zřejmě co nabídnout, tak doufáme, že se jim návrat vydaří dle očekávání.

Zdroj: @erivals.esp
Štítky: e-rivals
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.