Přejít k hlavnímu obsahu

E-RIVALS se vrací na CS:GO scénu, střílet za ně bude tým v čele s Dzejkym

27. 2. 2021 | 12:59 Counter-Strike 2
Organizace E-RIVALS loni nechyběla na MČR v PUBG, na poli CS:GO ji pak nejvíce proslavila krátká etapa s účastí na velkolepé offline akci V4 Future Sports Festival. Tehdy pod její křídla zamířil český tým se dvěma zahraničními střelci, tentokrát bude dres E-RIVALS oblékat z většiny slovenská pětice.
E-RIVALS
E-RIVALS
Zdroj: E-RIVALS

Sezóna se rozjíždí naplno a žádná organizace nechce zůstat pozadu. Jako další se do kolotoče jubilejní desáté sezóny MČR v CS:GO přidávají E-RIVALS, kteří na vrcholné akci sezóny v FPS titulu číslo jedna ještě nikdy nebyli. Tento jasný cíl bude mít pod křídly E-RIVALS nyní tým v čele s Milošem 'Dzejky' Frčem. Bývalý hráč eEriness nebo DEFEATERS se po několika letech potká v jednom týmu s Marošem 'Ducky' Režňákem, společně totiž v roce 2017 hráli za Overwalk, mimo jiné i s dnešní superhvězdou Adamem 'NEOFRAG' Zouharem ze SINNERS Esports.

Dalším známým hráčem nového týmu E-RIVALS je Erik 'rufus2K' Mráz, který se může pyšnit stříbrnou medailí z Mistrovství České republiky pět let zpátky, kdy hrál za Team Universe. Čtvrtého do party, Samuela 'Snake' Hriadela, jste loni zase mohli vidět ve Vikingekrig Esports, s nimiž se podíval i na švýcarskou lan akci Supreme Masters. Doplnění sestavy ale tomuhle kvartetu trvalo. Pod názvem Turkish Sit sice Dzejky a spol. nastoupili do prvních dvou kvalifikací na HAL3000 MČR Tour, pokaždé je ale doplnil jiný hráč. Po Drastyym a Valenciovi však přichází na scénu David 'Aralio' Vu, který nyní oficiálně doplňuje složení jinak ryze slovenské sestavy.

Pod křídly E-RIVALS si Dzejkyho parta zažije premiéru už tento víkend, kdy se koná třetí kvalifikační turnaj na HAL3000 MČR Tour. Případný úspěch v podobě postupu by mohl ukázat, jak na tom tým bude.

E-RIVALS bude reprezentovat tato pětice:

 Slovensko Miloš 'Dzejky' Frčo
 Slovensko Erik 'rufus2K' Mráz
 Slovensko Samuel 'Snake' Hriadel
 Slovensko Maroš 'Ducky' Režňák
 Česká republika David 'Aralio' Vu

Zdroj: @erivals.esp
Štítky: e-rivals
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.