Přejít k hlavnímu obsahu

Eclot Gaming hlásí po dvou letech oficiální rozpad

2. 1. 2021 | 22:13 Counter-Strike 2
Rošády po konci sezóny pokračují a další oficiální oznámení přichází z tábora Eclot Gaming. Velká stálice domácí scény následuje eEriness nebo BRUTE a loučí se s loňským složením. Jeho jádro dresy ECLOT oblékalo hezké dva roky v kuse.
Eclot Gaming
Eclot Gaming

8. ledna 2019 vznikla pod křídly Eclot Gaming sestava ve složení K1-FiDa, noobiq, wap0, reylo, nykr. První dva jmenovaní si s týmem prožili krásné dvě sezóny, které okořenila celá řada úspěchů. Již v roce 2019 se hovořilo o tom, že tým po MČR skončí, ale tam se s minimem tréninku podařila vybojovat stříbrná medaile a pokračovalo se nadále. V minulé sezóně pro změnu přišel bronz z jarní Tipsport COOL ligy a titul mistrů Slovenska. Filip 'K1-FiDa' Dvořák a Vít 'noobiq' Pohlot kolem sebe vytvořili dobrou partu, ta se ale dnešním dnem oficiálně rozpadá.

Dlouho s výše zmíněnou dvojicí hrál také Adam 'ZEDc' Bartko, který podle dostupných informací má namířeno do Dark Tigers, a loňský rok s týmem dokončila dvojice nadějných pušek, Josef 'MoriiSko' Maurenc a Jurij 'Fizarezi' Andrijčuk. Nové ambiciózní tváře nadále Eclot Gaming udržely v bojích o nejvyšší příčky, ačkoliv zázemím nemohou konkurovat profesionálním celkům. I díky svému přístupu si tak ECLOT získali srdce mnoha fanoušků. Společná cesta ale dneškem končí a Eclot Gaming budou muset pro rok 2021 odstartovat novou éru.

„Pro mě osobně to byly skvělé dva roky, které jsem si maximálně užil. Chtěl bych poděkovat všem spoluhráčům, kteří mě dokázali trpět celou dobu, i když vím, že občas už to bylo namále,“ okomentoval rozpad noobiq. „Chtěl bych poděkovat organizaci za skvělou spolupráci a ochotu, se kterou k nám přistupovala. Doufám, že se jim brzy podaří najít jinou pětici, která by ochotně reprezentovala její barvy,“ doplnil jej sympaticky MoriiSko.

Poslední složení ECLOT vypadalo následovně:

 Česká republika Filip 'K1-FiDa' Dvořák
 Česká republika Vít 'noobiq' Pohlot
 Slovensko Adam 'ZEDc' Bartko
 Česká republika Jurij 'Fizarezi' Andrijčuk
 Česká republika Josef 'MoriiSko' Maurenc

Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.