Přejít k hlavnímu obsahu

ECLOT novou akvizicí kompletují sestavu, která přesně před rokem spolu působila v Universe

18. 4. 2020 | 20:47 PUBG: Battlegrounds
Eclot Gaming se na PUBG scénu vrátili letos v únoru, ale sestavu zkušených hráčů bohužel krátce na to opustil HaziQQ, mistr ČR z roku 2018. Zbylé trio se rozhodlo nic neuspěchat a testovací doba trvala několik týdnů. Nyní je však jasno a do ECLOT míří hráč, který staronové parťáky dobře zná.
ECLOT PUBG
ECLOT PUBG

ECLOT se po odchodu Marka 'HaziQQ' Tůmy nejprve ohlíželi do zahraničí a i na úvodních MČR se představili s cizinci na pozici čtvrtého hráče. Žádný ze zkoušených hráčů se ale nezaskvěl natolik, aby stálo za to obětovat komunikaci v češtině, proto se rozhodli vrátit k hledání českého spoluhráče. Toho se jim podařilo najít opravdu parádního, protože parta mezi sebou vítá hráče, se kterým společně dříve působila v barvách týmu Universe a všichni přesně vědí, co od něj očekávat. Řeč je o Karlu 'Enthory' Kolmanovi, který se s Jozefem 'dodiiikkk' Barcalem dokonce loni podíval na duo turnaj do Londýna. Také s Michalem 'Majkl' Krýlem strávil Enthory opravdu dlouhé měsíce. Nejméně společných zkušeností má Vít 'JumbiKK' Jech, jenž ale shodou okolností byl přesně před rokem se zbytkem dnešní sestavy na zkoušce v Universe. Do jisté míry tak jde o znovuzrození.

Enthory míří do kádru Eclot Gaming z Vikingekrig Esports, kde odstartoval letošní sezónu. V barvách ECLOT se už ale představil na uRage Squad Cupu, kde dokonce topfragoval a jasně ukázal, že volba padla správná. Opravdu těsně se týmu podařilo postoupit i na druhé letošní MČR finále, které na něj čeká už příští čtvrtek.

Eclot Gaming budou nově hrát v tomto složení:

 Česká republika Jozef 'dodiiikkk' Barcal
 Česká republika Michal 'Majkl' Krýl
 Česká republika Vít 'JumbiKK' Jech
 Česká republika Karel 'Enthory' Kolman

Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.