Přejít k hlavnímu obsahu

Elitní sestava vedená zkušeným Pepisem míří do eSuby

20. 5. 2020 | 21:34 Brawl Stars
Momentálně druhý tým průběžného pořadí MČR kvalifikace přestupuje pod přední domácí organizaci! PepisTeam bude od nynějška znám jako Brawl Stars sekce eSuby.
PepisTeam jde do eSuby!
PepisTeam jde do eSuby!

Známý influencer Pepis byl dříve na domácí scéně neodlučitelně spjatý s hrou Clash Royale od studia Supercell, a když vyšel ven jejich nový titul Brawl Stars, stal se zase tváří této gamesy. A nešlo jen o videa nebo streamy, Pepis to už v Clash Royale veleúspěšně zkoušel v esportu, kde tým Zetko eSports, s nímž byl bytostně propojený, patřil vlastně od začátku své existence k tomu nejlepšímu, co šlo na CZ/SK scéně najít. A v Brawl Stars tomu nebylo jinak, když jsme oznámili, že právě v BS se bude letos bojovat na našem Samsung MČR v mobilních hrách, přišel s celkem nazvaným PepisTeam, který se pod jeho vedením propracoval v jeden z nejlepších, co tu máme.

Jak to myslíme? Při pohledu na aktuální pořadí MČR kvalifikace je uvidíte na druhém místě a za zmínku stojí i to, že ovládli obě dvě zatím odehrané turnajové série. Čtyřčlenná sestava, vedená nehrajícím kapitánem v podobě samotného Pepise, ale navzdory svým úspěchům stále nehrála pod reálnou organizacé, což se ale teď mění. Pod svá křídla je totiž berou, jak v docela vtipně pojatém videu na Facebooku oznámili, v eSubě! Ta tímto svým krokem opět dokazuje, že Brawl Stars tu organizace neberou na lehkou váhu, za což jsme logicky rádi.

Sestava nové BS sekce eSuby:

 Česká republika Martin "Lodon" Eppinger
 Česká republika René "Fregy" Lazecký
 Česká republika Filip "Fofko" Cimo
 Slovensko Matuš "Red" Vašina

Štítky: eSuba, Pepis
miluju videohry a hlavně ligu legend